Ke mahlale afe a macha bakeng sa tlhahlobo ea boleng ba lipatlisiso ho phatlalatso ea thuto ho latela Open Science?

Tlhaloso

E le tlatsetso ho Beke ea Tlhahlobo ea Lithaka ea 2020, TCC Afrika 'me Kamohelo ba hlophisitse webinar ho kenella ka botebo lintlafatsong tse ncha tsa mahlale a morao-rao mabapi le tlhahlobo e potlakileng le e bulehileng ea lithaka. Lingoliloeng tse fetang 300 (li-preprints le lingoliloeng tsa koranta) li fumaneha inthaneteng li hlalosa Phuputso ea COVID-19 Afrika le ka eona(https://www.scienceopen.com/collection/COVID19_Africa). Mekhoa ea ho lekola lithuto tsee ke ea nepahalo le momahano e le hore baqolotsi ba litaba, baetsi ba melao le batho ba nang le thahasello ba ka ithuta ho bona le ho loants'a vaerase?

Lipotso tse tla arajoa nakong ea webinar li kenyelletsa:

  • Theknoloji e ncha ke efe bakeng sa tlhahlobo e bulehileng le e potlakileng ea lithaka khatisong ea thuto?
  • Tlhahlobo ea lithaka e bulehileng e ntlafatsa tlhahlobo ea boleng joang nakong ea lipatlisiso tsa COVID-19
  • Ke lintho life tse khothatsang bafuputsi ho lekola sephetho sa bafuputsi ba bang?
  • Litsebi tse sa rutehang li ka etsa tlhahlobo e bulehileng ea lithaka joang?

Mabapi le Beke ea Tlhahlobo ea Lithaka

Beke ea Tlhahlobo ea Lithaka ke ketsahalo ea selemo le selemo ea lefatše e ketekang karolo ea bohlokoa eo tlhahlobo ea lithaka e e bapalang ho boloka boleng ba mahlale. Ketsahalo ena e kopanya batho ka bomong, litsi le mekhatlo e ikemiselitseng ho arolelana molaetsa oa mantlha oa hore tlhahlobo e ntle ea lithaka, ho sa tsotelehe sebopeho kapa sebopeho, e bohlokoa ho likhokahanyo tsa borutehi.

Beke ea Tlhahlobo ea Lithaka ea 2020 e etsahala ka la 21 - 25 Loetse, e nehetsoeng mookotong oa “Tšepa Tlhahlobo ea Lithaka”, ho bonesa leseli la hore na ts'ebetso ea tlhahlobo ea lithaka e sebetsa joang le hore na hobaneng e thusa ho aha tšepo ho lipatlisiso.

Bala ho eketsehileng ka https://peerreviewweek.wordpress.com/

Target bamameli

Bafuputsi, bo-laeborari, bahlophisi ba likoranta le barutehi ba bang ba nang le thahasello hammoho le batho bao e seng barutehi ho kenyeletsoa baqolotsi ba litaba.

Letsatsi le Nako:

Sep 21, 2020 ka 4pm GMT / UTC, 5pm WAT, 6PM CAT / SAST, 7pm EAT

Ngodisa ho https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_vM9JpC35QqaNswNPfhN3aA

Libui tse netefalitsoeng

  1. E HLAHETSE KE: Stephanie Dawson, Saense e Bulehile
  2. Antonio Tenorio Fornés, Saense e Ikemetseng
  3. Daniela Saderi, TLHAKISO
  4. Gabriele Marinello, Qeios
  5. MOKHATLO OA MOSEBETSI: Denis Bourguet, Sechaba sa Lithaka Ka...

0 Comments

Leave a Reply

aterese ya hao ya imeile ke ke ho phatlalatswa. masimo hlokahala di tšoauoa *

venenatis, Nullam quis, ultricies mi, elementum