AfricaArXiv mangrupikeun arsip digital anu dipimpin ku komunitas pikeun panilitian Afrika, damel nuju ngawangun Repository ilmiah terbuka milik Afrika; a commons pangaweruh ngeunaan karya ilmiah Afrika. Kami mitra sareng jasa Repository ilmiah pikeun ngadegkeun platform pikeun élmuwan Afrika ngeunaan disiplin naon waé pikeun nampilkeun hasil panilitianana sareng hubungan sareng panaliti sanés di buana Afrika sareng global.


Hayu urang babarengan ngarancang masa depan komunikasi ilmiah di Afrika.

Maca deui ngeunaan AfricaArXiv.

Jelajah kintunan kami anu terakhir:

>> osf.io/preprints/africarxiv

>> scienceopen.com/collection/africarxiv

>> africarxiv.figshare.com/

>> africarxiv.pubpub.org

>> zenodo.org/communities/africarxiv

Bagikeun panalungtikan anjeun dina Basa Afrika

Jieun hasil anjeun lumayan sareng nerapkeun lisénsi CC-BY

promosikeun Beasiswa kabuka, Sumber Open sareng Standar Buka

Kirimkeun pagawéan anjeun

Anjeun tiasa ngalebetkeun naskah preprint, postprints, presentasi, datasets sareng format hasil panalungtikan sanés sareng salah sahiji repositori pasangan urang:

Pilarian inpo anu langkung seueur ngeunaan Zenodo, Pubpub, OSF sareng ScienceOpen di info.africarxiv.org/submit/.

Berita ngeunaan Open Access di Afrika

AfricaArXiv ngadukung virtual Chatbot Africa & Conversational AI Summit 2021

KTT ieu bakal ngaliput aplikasi AI Paguneman, Chatbots, Sora, Asistén Maya, sareng Desain Paguneman dina sababaraha séktor. Fokusna nyaéta kumaha perusahaan nganggo chatbots sareng AI paguneman pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun pendapatan sareng ngajajah tren pangénggalna, nganggo kasus, sareng kéngingkeun tampilan anu hadé pikeun anu dianggo.

Manggihan deui panilitian Afrika

Nyiapkeun AfricaArXiv dina OSF

Nyiapkeun AfricaArXiv dina OSF

osf.io/preprints/africarxiv/

Naskah-naskah praptip anu dipedar dina AfricaArXiv liwat Framework Open Science (OSF).

Repositori Panaliti Digital

Repositori Panaliti Digital

internationalafricaninstitute.org

Daptar repositori di Benua Afrika.

Afrika Jurnal Online

Afrika Jurnal Online

ajol.info

Perpustakaan online ku peer-reviewed, jurnal ilmiah diterbitkeun anu Afrika.

Panutup Panutup AAS

Panutup Panutup AAS

aasopenresearch.org

Platform pikeun publikasi gancang sareng ulasan peer kabuka pikeun peneliti.

Peta Pangetahuan Terbuka 'Africa'

Peta Pangetahuan Terbuka 'Africa'

open knowledgeledgemaps.org

Hasil pamilarian kontekstual dumasar kana metadata sareng kecap konci sareng tag sareng 'Africa'.

Hasil BASA anu khusus di Afrika

Hasil BASA anu khusus di Afrika

base-search.net

Mesin pencari voluminous hususna pikeun sumber wéb akademik.

Phasellus non elementum luctus mattis ultricies Nullam sem,