AfricaArxiv mangrupikeun arsip digital anu dipimpin komunitas pikeun komunikasi risét Afrika. Kami nyayogikeun platform nirlaba pikeun unggah kertas kerja, preprints, naskah katampi (post-prints), presentasi, sareng set data via platform mitra kami. AfricaArxiv didédikasikeun pikeun ngukut panerapan sareng kolaborasi di antara élmuwan Afrika, ningkatkeun pisibilitas kaluaran panélanan Afrika sareng ningkatkeun kolaborasi sacara global.
Kita Hayu urang mendesain masa depan komunikasi ilmiah di jero Afrika.

Bagikeun panalungtikan anjeun dina Basa Afrika

Jieun hasil anjeun lumayan sareng nerapkeun lisénsi CC-BY

promosikeun Beasiswa kabuka, Sumber Open sareng Standar Buka

Kirimkeun hasil panalungtikan anjeun

Salaku panaliti Afrika sareng salaku panaliti non-Afrika anu tiasa ngusahakeun topik-topik Afrika anjeun tiasa ngalebetkeun naskah preprint, postprint, poster, set data, presentasi atanapi format sanésna dina salah sahiji platform jasa ieu anu kami jalankeun ku:
Zenodo.org

Zenodo.org

Layanan anu sederhana sareng inovatif anu ngamungkinkeun para panaliti ngabagi sareng nunjukkeun hasil panalungtikan tina sagala bidang élmu. Basis Éropa. | zenodo.org/communities/africarxiv/

OSF.io

OSF.io

Ladenan préparasi diwangun dina platform unggulan Open Science Framework (OSF) anu dioperasikeun ku Center for Open Science anu ngabantosan panaliti mendesain sareng ngokolakeun aliran kerja proyék, panyimpen data, manajemén DOI, sareng kolaborasi. | osf.io/preprints/africarxiv/discover

ScienceOpen

ScienceOpen

ScienceOpen ngabagéakeun kiriman persiapan panalungtikan anu teu diterbitkeun sareng nawiskeun rupa-rupa alat ulasan peer dina platform. | scienceopen.com/collection/africarxiv

Berita ngeunaan Open Access di Afrika

Matéri Hideung

Kami ngadegkeun solidaritas sareng komunitas Hideung di Amérika Serikat Amérika Serikat - #BlackLivesMatter AfricaArXiv aya pikeun nyantikeun tantangan institusional sareng sistemik sareng biases dina sistem penerbitan ilmiah pikeun nyayogikeun Afrika Maca deui…

Sorangan tina Open Publishing Fest

Tadi minggu ieu mangrupikeun kéngingkeun anu tiasa nampilkeun AfricaArXiv di Open Publishing Fest pikeun ngobrol sareng pamilon-pamilon perkawis ieu: hy Naha urang ngabutuhkeun gudang preprint pikeun Afrika?

Manggihan deui panilitian Afrika

Nyiapkeun AfricaArXiv dina OSF

Nyiapkeun AfricaArXiv dina OSF

osf.io/preprints/africarxiv/

Naskah-naskah praptip anu dipedar dina AfricaArXiv liwat Framework Open Science (OSF).

Repositori Panaliti Digital

Repositori Panaliti Digital

internationalafricaninstitute.org

Daptar repositori di Benua Afrika.

Afrika Jurnal Online

Afrika Jurnal Online

ajol.info

Perpustakaan online ku peer-reviewed, jurnal ilmiah diterbitkeun anu Afrika.

Panutup Panutup AAS

Panutup Panutup AAS

aasopenresearch.org

Platform pikeun publikasi gancang sareng ulasan peer kabuka pikeun peneliti.

'Afrika' Peta Pangetahuan Terbuka

'Afrika' Peta Pangetahuan Terbuka

openknowledgemaps.org

Hasil pamilarian kontekstual dumasar kana metadata sareng kecap konci sareng dipasang sareng 'Africa'.

Hasil BASA anu khusus di Afrika

Hasil BASA anu khusus di Afrika

base-search.net

Mesin pencari voluminous hususna pikeun sumber wéb akademik.

risus ante. lectus quis, quis mi, odio