AfricaArxiv nyaéta gratis, sumber kabuka sareng arsip digital anu dipimpin komunitas pikeun panaliti Afrika. Kami nyayogikeun platform nirlaba pikeun Afrika élmuwan pikeun unggah kerjaan kerja, preprints, naskah katampa (post-prints), sareng tulisan anu diterbitkeun. Kami ogé nyayogikeun pilihan pikeun numbu data sareng kode, sareng pikeun parobihan tulisan. AfricaArxiv didédikasikeun pikeun ngebut tur muka panalungtikan sareng kolaborasi di antawis para ilmuwan Afrika sareng ngabantosan ngawangun masa depan komunikasi ilmiah.

Kunaon urang peryogi réstoran preprint pikeun Afrika?

  • Pisibilitas langkung seueur pikeun kaluaran panalungtikan Afrika
  • Ningkatkeun kolaborasi di benua bawana
  • Ngadamel panalungtikan lokal katingali sacara global
  • Panaliti panalungtikan interdisipliner
  • Bagikeun panalungtikan anjeun dina basa Afrika

Kami ajak kiriman ti

  • Ilmuwan Afrika dumasar kana buana Afrika
  • Ilmuwan Afrika anu ayeuna dumasar kana lembaga host di luar Afrika
  • élmuwan non-Afrika anu ngalaporkeun ka riset anu dilakukeun di daérah Afrika; langkung hade sareng panulis ko-Afrika didaptarkeun
  • élmuwan non-Afrika anu ngalaporkeun riset anu aya hubunganana sareng urusan Afrika

Kami nampi jenis naskah handap ieu - preprint atanapi postprint

  • Tulisan panalungtikan
  • Pariksa tulak
  • Usul pikeun usulan
  • studi kasus
  • hasil 'négatip' sareng 'null' (nyaéta hasil anu henteu ngadukung hipotesis)
  • Data sareng metode tulak
  • Catetan téknis
  • Tulisan déskripsi Dataset

Sinyalna média

Siaran pérs: Puseur Élmu Terbuka sareng AfricaArXiv Peluncuran Préparasi branded Preprint

[Inggris

[Perancis

felis id Aliquam ultricies ngiringan ku hasilna akibatna. leo. komodo