Balik deui di April 2018, ideu ngawangun hiji toko Afrika Open Access anu lahir di gempungan AfrikaOSH munggaran di Kumasi, Ghana.
Peluncuran éta katutupan ku Inggris dina Indéks Alam, Kuarsa Afrika, Pangarangna, sareng di Perancis ku Afro Tribune jeung Courrier Internasional.

Kami reueus ngumumkeun, yén dina sidang AfricaOSH taun ieu di Yaounde, Kamerun, kami bakal nampi jalur Aksés Open.

Fokus dina DIYBio & kelestarian di 2020

Afrika OSH Summit 2020 bakal diayakeun di Yaounde, Kamerun, ti 14 ka 16 Mei 2020, dina téma 'Ngembangkeun Do-It-Yourself & Do-It-Together (DIY / DIT) Kabudayaan pikeun Transformasi Komunitas'. Hal éta bakal diurus ku Laboa Laboa.

Summit ieu bakal ngadamel bengkel, diskusi sareng konperénsi ngeunaan nyieun, hacking sareng DIYBio pikeun sajumlah stakeholder pikeun kalibet sareng prosés desain, nyiptakeun, nyiptakeun masalah. Salaku tambahan, pamilon bakal kalibet kumaha gerakan ilmiah & perangkat keras terbuka tiasa nyumbang kana parobahan sustainable di Afrika. Pamustunganana tujuan urang pikeun ngahontal ékosistem pikeun inovasi anu diadaptasi sacara lokal, relevan budaya, téknologi sacara séhat, séhat sacara ekonomis, sareng lingkungan anu lestari

Maca deui ngeunaan AfricaOSH di africaosh.com.

Jalur Buka aksés

Taun ieu, anggota tina tim AfricaArXiv bakal ngagampangkeun lagu aksés Aksés di AfricaOSH.

Urang bakal ngabagikeun agenda sareng rinci lagu éta sareng ogé inpormasi awal sareng sumber-sumber ngeunaan topik-topik anu beredar di sekitar Open Access dina kontéks Afrika dina antarmuka akademi sareng séktor séjén.

nyumbang

Kami parantos nyetél kampanye crowdfunding dina platform opencollective.com.

Buka Koléktif mangrupikeun platform dimana komunitas tiasa ngempelkeun sareng ngirep artos sacara transparan, pikeun ngadukung sareng mekarkeun proyék-proyék na.


Kontribusi anjeun bakal maju ka:

  • nutupan biaya perjalanan & akomodasi anggota tim AfricaArXiv
  • rarancang, fasilitasi, sareng dokuméntasi lagu aksés Aksés
  • admin sadayana sareng dukungan logistik ka tim pangatur AfrikaOSH di Kamerun
  • Wisatawan nyarios ka pamilon AfrikaOSH anu dipilih

Ngeunaan AfricaOSH

Afrika Open Science and Hardware (Africa OSH) Summit mangrupikeun upaya akar kanggo ngahijikeun peneliti, téknolog, hobi hacker, pendidik, pejabat pamaréntahan, sareng inovator ngamimitian-ngamimitian di sakuliah dunya. | africaosh.com


0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

accumsan eleifend commodo ante. porta. id