nu Panaliti Aphrike mangrupikeun pangkalan data sareng portal jaringan anu nyayogikeun platform terpusat pikeun inpormasi anu:

  • propil sareng catetan élmuwan Afrika, murid sareng manajer panilitian pikeun ngamajukeun kolaborasi intra Afrika sareng intervénsi pikeun réalisasi SDG
  • ngajadikeun gampang idéntifikasi kolaborator, pembimbing sareng kasempetan pembiayaan
  • funders propil (bidang / prioritas khusus / nagara)

Portal ogé:

  • peta peran masing-masing pihak dina jaringan
  • mobilisasi interaksi antara manajer panilitian, pembuat kebijakan, panaliti sareng mahasiswa panilitian
  • nyayogikeun sumberdaya pikeun perencanaan strategi STI sareng R&D - saha anu kalibet & dina naon panilitian.