Kami ngadegkeun solidaritas sareng komunitas Hideung di Amérika Serikat Amérika Serikat - #BlackLivesMatter

AfricaArXiv wujud pikeun ngatasi tantangan institusional sareng sistemik sareng bias dina sistem penerbitan ilmiah pikeun nyayogikeun panaliti Afrika minangka platform eksplisit sareng dukungan pikeun ngahubungkeun karya anu aranjeunna laksanakeun di buana jeung saluareun.

Amanat komunitas AfricaArXiv nyaéta pikeun ngamajukeun pisibilitas panaliti Afrika. Salaku tim multi-budaya sareng étnik anu asal ti 10 nagara anu béda, kami reueus dina nambutkeun kamajuan dina sagala disiplin ilmiah ku peneliti Afrika ti benua jeung diaspora. Kami yakin yén komunitas panalungtikan global kéngingkeun tina saémbalan saimbang pangaweruh sareng pangalaman ti sadaya tempat di dunya, khususna nalika urang ngadangu tangtangan global sapertos perubahan iklim, palemik, kamiskinan sareng hijrah kapaksa.

#BlackLivesMatter sareng #BlackVoicesMatter


0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

leo. libero. ipsum luctus id, elit.