Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang

Panulis & kontributor dina urutan abjadBezuidenhout, Louise, Havemann, Jo, Dapur, Stephanie, De Mutiis, Anna, & Owango, Bungah. (2020). Republikori Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang [Data set]. Zenodo. doi.org/10.5281/zenodo.3732172 Peta Visual: https://kumu.io/access2perspectives/african-digital-research-repository Dataset: https://tinyurl.com/African-Research-RepositoriesArchived at https: // info .africarxiv.org / african-digital-research-repositories / Formulir submission: https://forms.gle/CnyGPmBxN59nWVB38 Perijinan: Téks sareng Visual Map - CC-BY-SA 4.0 // Dataset - CC0 (Public Maca deui…

COVID-19 Afrika Réspon

Ngokolakeun sumberdaya tina sareng pikeun sagala tingkat komunitas-komunitas Afrika pikeun koordinat COVID19-résponasi ku organisasi Afrika sareng pangaruh Rébuan individu sareng ratusan akar umbi sareng organisasi internasional, CBO, NPOs, pamaréntahan sareng industri nyambut damel pikeun ngirangan épéktipik dina Benua Afrika. Kami henteu Maca deui…

Naha peneliti Afrika kedah ngiringan akselerasi Ilmu Psikologis

Tujuanana of AfricaArXiv kalebet komunitas angkat antara panaliti Afrika, ngagampangkeun kolaborasi antara peneliti Afrika sareng non-Afrika, sareng ngangkat profil panalungtikan Afrika dina panggung internasional. Tujuan ieu saluyu sareng tujuan tina organisasi anu béda, nyaéta Psikologi Ilmu Psikologis (PSA). Ieu tulisan ngajelaskeun kumaha tujuan ieu align Maca deui…

vel, sit adipiscing dolor leo. ut eleifend