Multbot chatbot pikeun warga Afrika, panaliti sareng produsén kabijakan pikeun masihan waleran gancang sakitar COVID-19

Ngamimitian DialogShift Jerman sareng panutup preprint pan-Afrika AfricaArXiv ngembangkeun chatbot multibasa pikeun warga Afrika, peneliti sareng produsén kabijakan pikeun masihan jawaban gancang dina taun 19-XNUMX. Pandemik coronavirus parantos ngasongkeun dunya ku kakuatan anu luar biasa. Seueur jalma mendakan sesah tetep aya gambaran ayeuna Maca deui…

Publikasi ilmiah gawé bareng pikeun maksimalkeun efisiensi nalika pandémik COVID-19

Dinten ayeuna tanggal 27 April 2020, sakelompok penerbit sareng organisasi komunikasi ilmiah ngumumkeun hiji inisiatif gabungan pikeun maksimalkeun efisiensi ulasan peer, mastikeun yén karya konci anu aya hubunganana sareng COVID-19 pariksa sareng diterbitkeun gancang sareng kabuka sabisa. AfricArXiv pinuh ngarojong pendekatan kolaborasi ieu Punten mendakan ieu di handap Maca deui…

Data Data Terbuka di Afrika & Mitra Civic Technology Partners sareng Continental Digital Archive pikeun Panaliti Ilmiah Ngaleungitkeun COVID-19

UPDATE dina tanggal 11 Méi 2020: Akhirna kolaborasi antara CfA sareng AfricaArXiv Saatos konsultasi ati-ati sareng balarea, kami salaku AfricaArXiv parantos milih pikeun ngeureunkeun kolaborasi kami sareng Code pikeun Afrika. Kami milih pikeun pokus kagiatan anu sanés sareng mudahan ningali inisiatif anyar Maca deui…

Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang

Panulis & kontributor dina urutan abjadBezuidenhout, Louise, Havemann, Jo, Dapur, Stephanie, De Mutiis, Anna, & Owango, Bungah. (2020). Republikori Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang [Data set]. Zenodo. doi.org/10.5281/zenodo.3732172 Peta Visual: https://kumu.io/access2perspectives/african-digital-research-repository Dataset: https://tinyurl.com/African-Research-RepositoriesArchived at https: // info .africarxiv.org / african-digital-research-repositories / Formulir submission: https://forms.gle/CnyGPmBxN59nWVB38 Perijinan: Téks sareng Visual Map - CC-BY-SA 4.0 // Dataset - CC0 (Public Maca deui…

amet, ipsum luctus sem, elementum facilisis nec commodo id, Sed