Multbot chatbot pikeun warga Afrika, panaliti sareng produsén kabijakan pikeun masihan waleran gancang sakitar COVID-19

Ngamimitian DialogShift Jerman sareng panutup preprint pan-Afrika AfricaArXiv ngembangkeun chatbot multibasa pikeun warga Afrika, peneliti sareng produsén kabijakan pikeun masihan jawaban gancang dina taun 19-XNUMX. Pandemik coronavirus parantos ngasongkeun dunya ku kakuatan anu luar biasa. Seueur jalma mendakan sesah tetep aya gambaran ayeuna Maca deui…

Publikasi ilmiah gawé bareng pikeun maksimalkeun efisiensi nalika pandémik COVID-19

Dinten ayeuna tanggal 27 April 2020, sakelompok penerbit sareng organisasi komunikasi ilmiah ngumumkeun hiji inisiatif gabungan pikeun maksimalkeun efisiensi ulasan peer, mastikeun yén karya konci anu aya hubunganana sareng COVID-19 pariksa sareng diterbitkeun gancang sareng kabuka sabisa. AfricArXiv pinuh ngarojong pendekatan kolaborasi ieu Punten mendakan ieu di handap Maca deui…

Data Data Terbuka di Afrika & Mitra Civic Technology Partners sareng Continental Digital Archive pikeun Panaliti Ilmiah Ngaleungitkeun COVID-19

UPDATE dina tanggal 11 Méi 2020: Akhirna kolaborasi antara CfA sareng AfricaArXiv Saatos konsultasi ati-ati sareng balarea, kami salaku AfricaArXiv parantos milih pikeun ngeureunkeun kolaborasi kami sareng Code pikeun Afrika. Kami milih pikeun pokus kagiatan anu sanés sareng mudahan ningali inisiatif anyar Maca deui…

Ngabentukkeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu éfisién Afrika pikeun COVID-19

Dipilih salaku: Havemann, Jo, Bezuidenhout, Louise, Achampong, Joyce, Akligoh, Harry, Ayodele, Obasegun, Hussein, Shaukatali,… Wenzelmann, Victoria. (2020). Ngagunakeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu épéktip Afrika pikeun COVID-19 [preprint]. doi.org/10.5281/zenodo.3733768 Tim Pengarang Teras: Jo Havemann, 0000-0002-6157-1494, Akses 2 Perspektif & AfricaArXiv, Jerman Louise Bezuidenhout, 0000-0003-4328-3963, Universitas Oxford, AfricaArXiv Maca deui…

adipiscing dolor. elementum justo sem, risus dapibus ut pulvinar leo.