AfrikaOSH sidang 2020

Deui dina bulan April 2018, ideu ngawangun hiji toko Afrika Open Access anu lahir di puncak AfricaOSH munggaran di Kumasi, Ghana. Peluncuran éta katutupan dina basa Inggris ku Nature Index, Quartz Africa, AuthorAID, sareng basa Perancis ku Afro Tribune and Courrier International. Kami reueus ngumumkeun, Maca deui…

leo ut risus. ipsum et, eleifend odio libero. Donec Lorem ut