TCC Afrika nawiskeun palatihan online

Pusat Pelatihan di Komunikasi parantos ngamimitian nawiskeun kursus online. Cik Joy Owango, Sutradara Eksekutif ngoméntaran yén ieu mangrupikeun strategi kami pikeun 2019/2020, anu, urang masangkeun ka Invest2Impact Award sareng dimeunangkeun. Sanaos ieu kami bungah ngeunaan pamekaran ieu sareng urang ngarepkeun ngadukung langkung seueur panaliti sareng akademisi ngeunaan kumaha urang tiasa ningkatkeun panalungtikan maranéhanana Maca deui…

AfrikaOSH sidang 2020

Deui dina bulan April 2018, ideu ngawangun hiji toko Afrika Open Access anu lahir di puncak AfricaOSH munggaran di Kumasi, Ghana. Peluncuran éta katutupan dina basa Inggris ku Nature Index, Quartz Africa, AuthorAID, sareng basa Perancis ku Afro Tribune and Courrier International. Kami reueus ngumumkeun, Maca deui…

velit, ante. vulputate, lectus dolor. luctus commodo quis