Métode Panilitian Decolonising

Métode Panilitian Decolonising

AfricaArXiv nyumbang kana dekolonisasi ku promosikeun pamahaman dekolonisasi ngalangkungan preprints; nampi kiriman preprint dina basa lingua-franca sareng bahasa pribumi, sareng ngamungkinkeun kapamilikan riset Afrika ku urang Afrika ku cara ngawangun repository digital milik Afrika anu desentralisasi pikeun buana Afrika.

COVID-19 Afrika Réspon

Ngokolakeun sumberdaya tina sareng pikeun sagala tingkat komunitas-komunitas Afrika pikeun koordinat COVID19-résponasi ku organisasi Afrika sareng pangaruh Rébuan individu sareng ratusan akar umbi sareng organisasi internasional, CBO, NPOs, pamaréntahan sareng industri nyambut damel pikeun ngirangan épéktipik dina Benua Afrika. Kami henteu Maca deui…