COVID-19 Afrika Réspon

Ngokolakeun sumberdaya tina sareng pikeun sagala tingkat komunitas-komunitas Afrika pikeun koordinat COVID19-résponasi ku organisasi Afrika sareng pangaruh Rébuan individu sareng ratusan akar umbi sareng organisasi internasional, CBO, NPOs, pamaréntahan sareng industri nyambut damel pikeun ngirangan épéktipik dina Benua Afrika. Kami henteu Maca deui…

Buku ngeunaan pentingna basa lokal pikeun Panaliti di Afrika nu ditulis dina Kinyarwanda

Perpustakaan OAPENbooks gaduh catetan arsip kahijina kalayan buku anu ditulis dina basa Rwandan Kinyarwanda; panulis ku Evode Mukama sareng Laurent Nkusi sareng dipedalkeun ku penerbit Aksesoris Open Afrika Kidul Afrika Minds. Dina bulan Agustus 2018, urang ngaluncurkeun AfricaArXiv pikeun ngukut ragam basa sareng komunikasi ilmiah sacara tradisional Maca deui…

Praesent nunc Aliquam Aenean diam accumsan venenatis, Nullam ut