Buku ngeunaan pentingna basa lokal pikeun Panaliti di Afrika nu ditulis dina Kinyarwanda

Perpustakaan OAPENbooks gaduh catetan arsip kahijina kalayan buku anu ditulis dina basa Rwandan Kinyarwanda; panulis ku Evode Mukama sareng Laurent Nkusi sareng dipedalkeun ku penerbit Aksesoris Open Afrika Kidul Afrika Minds. Dina bulan Agustus 2018, urang ngaluncurkeun AfricaArXiv pikeun ngukut ragam basa sareng komunikasi ilmiah sacara tradisional Maca deui…

libero. mi, quis, Curabitur Lorem ante. sem, Phasellus accumsan massa ut Sed