AfrikaOSH sidang 2020

Deui dina bulan April 2018, ideu ngawangun hiji toko Afrika Open Access anu lahir di puncak AfricaOSH munggaran di Kumasi, Ghana. Peluncuran éta katutupan dina basa Inggris ku Nature Index, Quartz Africa, AuthorAID, sareng basa Perancis ku Afro Tribune and Courrier International. Kami reueus ngumumkeun, Maca deui…

Wawancara ZBW Mediatalk ngeunaan AfricaArXiv sareng ragam basa dina Élmu

Wawancara di handap ieu mimitina dipedalkeun di zbw-mediatalk.eu sareng dilisensikeun dina kaayaan Creative Commons BY 4.0. Ngaraosan maca! Fostering transparansi, aksés kabuka sareng dialog global dina panalungtikan penting pisan pikeun nganyahokeun lokal ogé sareng tantangan global sapertos parobahan iklim anu terus-terusan. Élmu kabuka anu praktis tiasa seueur deui Maca deui…

Puseur Élmu Terbuka sareng AfricaArXiv Peluncuran Préparasi branded Preprint

Ogé dipedar dina kos.io/about/news/center-open-science-and-africarxiv-launch-branded-preprint-service/ Charlottesville, VA The Center for Open Science (COS) sareng AfricaArXiv parantos ngaluncurkeun layanan preprint énggal anu bakal muka pengetahuan ilmiah di nagara-nagara Afrika dina sababaraha widang ilmiah. AfricaArXiv (African Science Archive) mangrupikeun gudang aksés kabuka anu énggal sareng gratis di #ScienceinAfrica kanggo para ilmuwan Afrika pikeun ngababarkeun hasil panalungtikannana Maca deui…

non dictum commodo libero. felis quis, consequat. odio diam risus