Kami sadaya dina ieu babarengan

Matéri Hideung

Kami ngadegkeun solidaritas sareng komunitas Hideung di Amérika Serikat Amérika Serikat - #BlackLivesMatter AfricaArXiv wujud pikeun alamat tantangan institusional sareng sistemik sareng biases dina sistem penerbitan ilmiah pikeun nyayogikeun peneliti Afrika minangka platform eksplisit sareng dukungan pikeun komunikasi padamelan anu aranjeunna lakukeun dina bawana Maca deui…

Publikasi ilmiah gawé bareng pikeun maksimalkeun efisiensi nalika pandémik COVID-19

Dinten ayeuna tanggal 27 April 2020, sakelompok penerbit sareng organisasi komunikasi ilmiah ngumumkeun hiji inisiatif gabungan pikeun maksimalkeun efisiensi ulasan peer, mastikeun yén karya konci anu aya hubunganana sareng COVID-19 pariksa sareng diterbitkeun gancang sareng kabuka sabisa. AfricArXiv pinuh ngarojong pendekatan kolaborasi ieu Punten mendakan ieu di handap Maca deui…

Ngabentukkeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu éfisién Afrika pikeun COVID-19

Dipilih salaku: Havemann, Jo, Bezuidenhout, Louise, Achampong, Joyce, Akligoh, Harry, Ayodele, Obasegun, Hussein, Shaukatali,… Wenzelmann, Victoria. (2020). Ngagunakeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu épéktip Afrika pikeun COVID-19 [preprint]. doi.org/10.5281/zenodo.3733768 Tim Pengarang Teras: Jo Havemann, 0000-0002-6157-1494, Akses 2 Perspektif & AfricaArXiv, Jerman Louise Bezuidenhout, 0000-0003-4328-3963, Universitas Oxford, AfricaArXiv Maca deui…

Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang

Panulis & kontributor dina urutan abjadBezuidenhout, Louise, Havemann, Jo, Dapur, Stephanie, De Mutiis, Anna, & Owango, Bungah. (2020). Republikori Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang [Data set]. Zenodo. doi.org/10.5281/zenodo.3732172 Peta Visual: https://kumu.io/access2perspectives/african-digital-research-repository Dataset: https://tinyurl.com/African-Research-RepositoriesArchived at https: // info .africarxiv.org / african-digital-research-repositories / Formulir submission: https://forms.gle/CnyGPmBxN59nWVB38 Perijinan: Téks sareng Visual Map - CC-BY-SA 4.0 // Dataset - CC0 (Public Maca deui…

Server preprint Afrika nyiptakeun hub info pikeun penelitian coronavirus

Asalna diterbitkeun di researchprofessionalnews.com/rr-news-africa…/ Kontribusi grassroots ditéang pikeun memicu kolaborasi sareng ngabagi wawasan jasa preprint gratis AfricaArXiv parantos nyiptakeun hub inpormasi dimana para ilmuwan sareng anu sanésna tiasa nambihan inpormasi ngeunaan novél coronavirus pikeun ngabantosan koordinat réspon ti bawana. . AfricaArXiv parantos nyiptakeun dokumén Google sareng gudang Github Maca deui…

Naha peneliti Afrika kedah ngiringan akselerasi Ilmu Psikologis

Tujuanana of AfricaArXiv kalebet komunitas angkat antara panaliti Afrika, ngagampangkeun kolaborasi antara peneliti Afrika sareng non-Afrika, sareng ngangkat profil panalungtikan Afrika dina panggung internasional. Tujuan ieu saluyu sareng tujuan tina organisasi anu béda, nyaéta Psikologi Ilmu Psikologis (PSA). Ieu tulisan ngajelaskeun kumaha tujuan ieu align Maca deui…

ut id, velit, amet, ut quis id lectus elit. commodo sed venenatis