Ngabentukkeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu éfisién Afrika pikeun COVID-19

Dipilih salaku: Havemann, Jo, Bezuidenhout, Louise, Achampong, Joyce, Akligoh, Harry, Ayodele, Obasegun, Hussein, Shaukatali,… Wenzelmann, Victoria. (2020). Ngagunakeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu épéktip Afrika pikeun COVID-19 [preprint]. doi.org/10.5281/zenodo.3733768 Tim Pengarang Teras: Jo Havemann, 0000-0002-6157-1494, Akses 2 Perspektif & AfricaArXiv, Jerman Louise Bezuidenhout, 0000-0003-4328-3963, Universitas Oxford, AfricaArXiv Maca deui…

Mitra strategis sareng ScienceOpen

ScienceOpen sareng AfricaArXiv mangrupikeun kasalametan pikeun nyayogikeun panaliti Afrika kalayan pisibilitas gancang, jaringan sareng kasempetan kolaborasi. Platform panaliti sareng medarkeun ScienceOpen nyayogikeun jasa sareng fitur anu relevan pikeun penerbit, lembaga sareng panaliti anu sami, kalebet dina kontén hosting, wangunan kontéks, ogé fitur papanggihan. Kami bungah pisan pikeun pasangan sareng Maca deui…

Wawancara ZBW Mediatalk ngeunaan AfricaArXiv sareng ragam basa dina Élmu

Wawancara di handap ieu mimitina dipedalkeun di zbw-mediatalk.eu sareng dilisensikeun dina kaayaan Creative Commons BY 4.0. Ngaraosan maca! Fostering transparansi, aksés kabuka sareng dialog global dina panalungtikan penting pisan pikeun nganyahokeun lokal ogé sareng tantangan global sapertos parobahan iklim anu terus-terusan. Élmu kabuka anu praktis tiasa seueur deui Maca deui…

Puseur Élmu Terbuka sareng AfricaArXiv Peluncuran Préparasi branded Preprint

Ogé dipedar dina kos.io/about/news/center-open-science-and-africarxiv-launch-branded-preprint-service/ Charlottesville, VA The Center for Open Science (COS) sareng AfricaArXiv parantos ngaluncurkeun layanan preprint énggal anu bakal muka pengetahuan ilmiah di nagara-nagara Afrika dina sababaraha widang ilmiah. AfricaArXiv (African Science Archive) mangrupikeun gudang aksés kabuka anu énggal sareng gratis di #ScienceinAfrica kanggo para ilmuwan Afrika pikeun ngababarkeun hasil panalungtikannana Maca deui…

vel, elit. at tristique Curabitur sed massa Sed Nullam consectetur