Di dieu kami daptar kasempetan kolaborasi anjeun tiasa gabung ku disiplin atanapi umumna pikeun pajamanan internasional.

Pikeun nambihan program kolaborasi sanésna email kami di info@africarxiv.org

Basis Data Panaliti Afrika

Panaliti Aphrike

AphrikeResearch mangrupikeun basis data sareng portal jejaring anu nyayogikeun platform terpusat kanggo inpormasi anu:

  • propil sareng catetan élmuwan Afrika, murid sareng manajer panilitian pikeun ngamajukeun kolaborasi intra Afrika sareng intervénsi pikeun réalisasi SDG
  • ngajadikeun gampang idéntifikasi kolaborator, pembimbing sareng kasempetan pembiayaan
  • funders propil (bidang / prioritas khusus / nagara)

Portal ogé:

  • peta peran masing-masing pihak dina jaringan
  • mobilisasi interaksi antara manajer panilitian, pembuat kebijakan, panaliti sareng mahasiswa panilitian
  • nyayogikeun sumberdaya pikeun perencanaan strategi STI sareng R&D - saha anu kalibet & dina naon panilitian.
Acidification Samudra Afrika

Nelepon pikeun Panaliti Kelautan Afrika

Pikeun ngawangun kapasitas lembaga-lembaga Afrika dina ngawaskeun sareng panilitian asem sagara, ieu urang bagikeun seruan pikeun ilubiung ku jaringan OA-Afrika anu ditujukeun ka peneliti laut Afrika.

Gabung sareng Akselerator Élmu Psikologis

TReND di Afrika program kolaborasi online

Gabung sareng kami di platform kolaborasi JOGL

Hayu urang kolaborasi dina proyék sareng prakarsa anu aya hubunganana sareng AfricaArXiv