Di dieu kami daptar kasempetan kolaborasi anjeun tiasa gabung ku disiplin atanapi umumna pikeun pajamanan internasional.

Pikeun nambihan program kolaborasi sanésna email kami di info@africarxiv.org

Acidification Samudra Afrika

Nelepon pikeun Panaliti Kelautan Afrika

Pikeun ngawangun kapasitas lembaga-lembaga Afrika dina ngawaskeun sareng panilitian asem sagara, ieu urang bagikeun seruan pikeun ilubiung ku jaringan OA-Afrika anu ditujukeun ka peneliti laut Afrika.

Gabung sareng Akselerator Élmu Psikologis

TReND di Afrika program kolaborasi online

Gabung sareng kami di platform kolaborasi JOGL

Hayu urang kolaborasi dina proyék sareng prakarsa anu aya hubunganana sareng AfricaArXiv