Anjeun tiasa ngadukung AfricaArXiv dina hiji atanapi langkung cara sapertos salaku individu atanapi lembaga:

Miluan komunitas AfricaArXiv

Gabung kami sareng nyebarkeun kecap ngeunaan komunikasi ilmiah sareng sareng Afrika sareng urang. Ieu naon anu anjeun tiasa laksanakeun:


Ngarojong karya urang

Dukungan wadah preprint AfricaArXiv sareng jalma-jalma anu aya di tukangeun layar. Dina raraga ngadukung jasa AfricaArXiv, ngajaga sareng ngamekarkeun komunitas sareng platform, kami nyayogikeun individu ogé lembaga anu hartosna pikeun nyayogikeun keuangan pikeun padamelan urang.
Belanja urang kalebet:

  • ngawangun sareng ngajaga platform AfricaArXiv
  • keterlibatan masarakat
  • pamasaran
  • waragad jasa (web hosting sareng mitra jasa sanés sapertos ORCID, OSF,…)
  • iinditan sareng nampilkeun dina konperénsi - incl biaya patali pikeun Visa sareng akomodasi
  • gedong partnership
  • ...

Sadaya kontribusi finansial anu kami tampil bakal dihabiskeun pikeun hiji atanapi langkung tujuan anu disebatkeun di luhur. Pikeun ngabahas naon jumlah anu anjeun pasihan bakal nyumbang pikeun ngahubungan kami di support@africarxiv.org.

Punten Catet: Kami henteu (acan) kadaptar salaku lembaga tapi damel jarak jauh salaku tim anu henteu aya ruang kantor khusus. Ku sabab éta, urang ayeuna henteu tiasa ngaluarkeun kuitansi sumbangan.

Kontribusi kauangan

Buka Koléktif mangrupikeun platform dimana komunitas tiasa ngempelkeun sareng ngirep artos sacara transparan, pikeun ngadukung sareng mekarkeun proyék-proyék na.

Kirim kontribusi keuangan liwat M-Pesa ka + 254 (0) 716291963

Rinci bank *

Maranéhanana: DE45 4306 0967 7004 1406 03
BICs: GENODEM1GLS
Bank: Bank GLS

Panyekel akun: Johanna Havemann // AfricArXiv ko-pangadeg
Lokasi Bank: Bochum, Jérman

* Ieu mangrupikeun rekening khusus proyék anu dibiaykeun pikeun pembiayaan AfricaArXiv wungkul.

Pangulang-ulang pamayaran

via Liberapay anjeun tiasa ngadukung padamelan urang sareng sumbangan anu ngulang. Pangmayaran didaptarkeun kalayan henteu aya senar anu dipasang sareng sumbangan anu kasét dina $ 100.00 per minggu per donor pikeun dampen pangaruh anu sanés.
Baca leuwih dina liberapay.com/about/


consectetur adipiscing id luctus risus. elementum ut quis mattis