Dukungan wadah preprint AfricaArXiv sareng jalma-jalma anu aya di tukangeun layar. Dina raraga ngadukung jasa AfricaArXiv, ngajaga sareng ngamekarkeun komunitas sareng platform, kami nyayogikeun individu ogé lembaga anu hartosna pikeun nyayogikeun keuangan pikeun padamelan urang.
Belanja urang kalebet:

  • ngawangun sareng ngajaga platform AfricaArXiv
  • keterlibatan masarakat
  • pamasaran
  • waragad jasa (web hosting sareng mitra jasa sanés sapertos ORCID, OSF,…)
  • iinditan sareng nampilkeun dina konperénsi - incl biaya patali pikeun Visa sareng akomodasi
  • gedong partnership
  • ...

Sadaya kontribusi finansial anu kami tampil bakal dihabiskeun pikeun hiji atanapi langkung tujuan anu disebatkeun di luhur. Pikeun ngabahas naon jumlah anu anjeun pasihan bakal nyumbang pikeun ngahubungan kami di info@africarxiv.org.

Kirim kontribusi keuangan liwat M-Pesa ka + 254 (0) 716291963

Liberapay

via Liberapay anjeun tiasa ngadukung padamelan urang sareng sumbangan anu ngulang. Pangmayaran didaptarkeun kalayan henteu aya senar anu dipasang sareng sumbangan anu kasét dina $ 100.00 per minggu per donor pikeun dampen pangaruh anu sanés.
Baca leuwih dina liberpay.com/about/