Sumber, ide, sareng tungtunan sakitar pandemik COVID-19 di Afrika

Rébuan individu sareng ratusan akarota internasional sareng organisasi internasional, CBO, NPO, pamaréntahan sareng industri damel tiasa ngirangan péparasi di buana Afrika. Kami henteu nyobian ngayakeun réproduksi organisasi anu sanés, tibatan:

Marilah urang kolaborasi sareng nyepetkeun prosés, platform interkonéksi (GoogleDocs & Spreadsheets, Wikis, Twitter stream, collectives,…) usaha kami nyaéta ngoleksi kumpulan ieu salaku interoperable sareng sinergis sareng inisiatif khusus Afrika sanés dina koronavirus sabisa.

imah

Maca sareng diajar langkung seueur di afro.who.int/health-topics/coronavirus-covid-19

Data Data Terbuka di Afrika & Mitra Civic Technology Partners sareng Continental Digital Archive pikeun Panaliti Ilmiah Ngaleungitkeun COVID-19
Data Data Terbuka di Afrika & Mitra Civic Technology Partners sareng Continental Digital Archive pikeun Panaliti Ilmiah Ngaleungitkeun COVID-19

(Originally shared at Medium / Code For Africa · 5 min read) Does one size fit all? How should Africa, with its fragile healthcare systems, crowded settlements and large informal economies tailo…

Ngabentukkeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu éfisién Afrika pikeun COVID-19
Ngabentukkeun infrastruktur Open Science pikeun réspon anu éfisién Afrika pikeun COVID-19

Dipilih salaku: Havemann, Jo, Bezuidenhout, Louise, Achampong, Joyce, Akligoh, Harry, Ayodele, Obasegun, Hussein, Shaukatali,… Wenzelmann, Victoria. (2020). Ngamukkeun infrastruktur Ilmu Buka f ...

Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang
Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang

Panulis & kontributor dina urutan abjadBezuidenhout, Louise, Havemann, Jo, Dapur, Stephanie, De Mutiis, Anna, & Owango, Bungah. (2020). Repositori Panaliti Digital Afrika: Pemetaan…

TCC Afrika nawiskeun palatihan online
TCC Afrika nawiskeun palatihan online

Pusat Pelatihan di Komunikasi parantos ngamimitian nawiskeun kursus online. Cik Joy Owango, Sutradara Eksekutif nyarios yén ieu mangrupikeun bagian tina strategi kami pikeun 2019/2020, anu, urang…

Q&A sakitar COVID-19 dina basa Afrika régional
Q&A sakitar COVID-19 dina basa Afrika régional

Dékemasi inpormasi ngeunaan amalan pangsaéna sareng saran tingkah laku pikeun ngirangan sumebarna koronavirus anu disayogikeun lolobana dina basa Inggris. Sakitar 2000 basa lokal diucapkeun di Afrika sareng…

luctus Praesent dolor porta. libero. venenatis tempus in nec ante.