Ieu di handap aya gambaran kajadian tina Buka Kalénder Panilitian, Global Lab Ghana, The Carpentries, JOGL, jeung OpenCIDER Kalénder komunitas ogé acara komunitas AfricArXiv sareng saran acara.

Naha anjeun gaduh acara anu anjeun hoyong kami tambahkeun di dieu? Kirim surélék rinci handap ka info@africarxiv.org

  • judul acara
  • tanggal & waktos (pls tangtoskeun zona waktos)
  • pedaran acara pondok
  • tautan kana halaman wéb atanapi halaman pendaptaran