Infographic di handap ngajajah manpaat ngalebetkeun ka AfricArXiv. Ku ngalebetkeun padamelan anjeun ngalangkungan kami ka salah sahiji jasa gudang mitra kami Élmuwan Afrika tina disiplin naon waé tiasa nampilkeun hasil panilitianana sareng hubungan sareng panaliti sanés di buana Afrika sareng sacara global gratis. Sadaya gudang mitra kami masihan DOI (idéntifikasi obyék digital) sareng lisénsi ilmiah terbuka (biasana CC-BY 4.0) pikeun padamelan anjeun mastikeun kapendakan dina basis data panalungtikan ngalangkungan Crossref jasa indéks.

Diajar kumaha ngalebetkeun tulisan anjeun di info.africarxiv.org/submit/ 


0 Komentar

Leave a Reply