Salaku pamekar frontend atanapi jalma anu gaduh téknologi anu gaduh pangalaman dina hal anu sami, anjeun diondang kalayan hormat pikeun masihan kontribusi pikeun ngarengsekeun open-source sareng database aksés terbuka

'Observatorium Pendanaan pikeun panaliti Afrika sareng pembuat kebijakan '

Dokuméntasi sayogi di https://research-db-docs.netlify.app/

Kami milarian bantosan pikeun masang frontend pikeun vérsi produk anu minimal (sakitar 10 jam) sareng ngabagéakeun petunjuk sareng saran naon waé. Sanaos kami henteu tiasa nawiskeun seueur tina hal gajih kami gaduh sababaraha dana pikeun ngaku usaha.

Stefan Skupien (Jérman) sareng Dean Kayton (Afrika Kidul)

Upami anjeun resep pikeun nyumbang kana proyék ieu sareng ngagaduhan kaahlian anu dibutuhkeun mangga eusian formulir di handap.

Formulir url: https://forms.gle/hL6juEbZN2HyM9cKA


0 Komentar

Leave a Reply