Sorangan tina Open Publishing Fest

diterbitkeun ku Jo Havemann on

[Tulisan ieu ogé diterbitkeun di africarxiv.pubpub.org/pub/1ubyiq3u]

Tadi minggu ieu mangrupikeun kunjungan anu pikaresepeun pikeun nampilkeun AfricaArXiv di Open Publishing Fest pikeun ngabahas pamilon-pamilon sakitar:

Kunaon urang peryogi réstoran preprint pikeun Afrika?

Kalénder ieu ngeusi seueur diajar sareng ngobrolkeun ngeunaan medarkeun kabuka di akademisi sareng saluareun: openpublishingfest.org/calendar.html

Bagéan wartos ngandung kalolobaan sesi salaku rékaman diarsipkeun sahingga anjeun masih tiasa lalajo sacara online openpublishingfest.org/blog.html

Gabung sareng minggu payun dinten Rebo urang salaku diskusi babarengan sareng mitra urang ti Buka Pangetahuan Peta & ReFigure

openpublishingfest.org/calendar.html#event-178

sareng hiji deui dina Jumaah sareng Grup Kauntungan Pangetahuan:

openpublishingfest.org/calendar.html#event-196

Ngeunaan Open Publishing Fest

Open Publishing Fest mangrupikeun kagiatan umum anu disusun ku ngahijikeun komunitas anu ngadukung parangkat lunak open source, eusi kabuka, sareng modél penerbitan kabuka. | openpublishingfest.org

Arsip OPF

Tingali ngaliwatan rekaman anu diarsipkeun tina sési anu dibere di #openpublishingfest: openpublishingfest.org/archives.html

https://openpublishingfest.org/archives.html

0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

id in ut Praesent facilisis venenatis sit