Sorangan tina Open Publishing Fest

diterbitkeun ku Jo Havemann on

[Tulisan ieu ogé diterbitkeun di africarxiv.pubpub.org/pub/1ubyiq3u]

Tadi minggu ieu mangrupikeun kunjungan anu pikaresepeun pikeun nampilkeun AfricaArXiv di Open Publishing Fest pikeun ngabahas pamilon-pamilon sakitar:

Kunaon urang peryogi réstoran preprint pikeun Afrika?

Kalénder ieu ngeusi seueur diajar sareng ngobrolkeun ngeunaan medarkeun kabuka di akademisi sareng saluareun: openpublishingfest.org/calendar.html

Bagéan wartos ngandung kalolobaan sesi salaku rékaman diarsipkeun sahingga anjeun masih tiasa lalajo sacara online openpublishingfest.org/blog.html

Gabung sareng minggu payun dinten Rebo urang salaku diskusi babarengan sareng mitra urang ti Buka Pangetahuan Peta & ReFigure

openpublishingfest.org/calendar.html#event-178

sareng hiji deui dina Jumaah sareng Grup Kauntungan Pangetahuan:

openpublishingfest.org/calendar.html#event-196

Ko-ngarancang masa depan komunikasi ilmiah di Afrika: Wawancara sareng Johanssen Obanda ti AfricaArXiv

Cristina Marras ti Radio Antidoto nyumponan Johanssen Obanda ti AfricaArXiv pikeun ngobrol ngeunaan panalungtikan, komunitas, pangaweruh lokal sareng kawicaksanan tradisional, salaku bagian tina Open Publishing Fest.

Ngeunaan Open Publishing Fest

Open Publishing Fest mangrupikeun kagiatan umum anu disusun ku ngahijikeun komunitas anu ngadukung parangkat lunak open source, eusi kabuka, sareng modél penerbitan kabuka. | openpublishingfest.org

Arsip OPF

Tingali ngaliwatan rekaman anu diarsipkeun tina sési anu dibere di #openpublishingfest: openpublishingfest.org/archives.html

https://openpublishingfest.org/archives.html

0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

tempus risus odio leo. Nullam venenatis, massa velit, id, luctus kuliah