Anggota tim ti AfricaArXiv parantos gawé babarengan sareng raket gawé bareng sareng organisasi-organisasi sanés Kode kanggo Afrika, Vilsquare, Jaringan Ilmu Élmu Afrika, TCC Afrika, sarta Élmu 4 Afrika antara séjén ngémutan tindakan tina sudut ilmiah sareng Afrika anu dipuseurkeun.
Punten gabung kami kana alat digital sareng saluran komunikasi:

Dina situs web AfricaArXiv, anjeun mendakan saluran komunitas anu sanés anjeun tiasa gabung: africarxiv.org/contact/
Ieu sababaraha titik awal kumaha anjeun tiasa damel:

  • Gabung dina platform di luhur sareng pastikeun email anjeun
  • Saatos anjeun ngiringan sareng Trello, anjeun tiasa ngadaptarkeun diri atanapi nambihan kana papan sareng kartu anu aya kaitanana sareng tugas anu anjeun pilih nalika signup.
  • Tong hilap ngotéktak papan sareng kartu dina Trello pikeun gabung papan sareng kartu anu dipikahoyong. (anjeun tiasa gabung langkung ti hiji papan atanapi kartu)
  • Gabung paguneman di Slack / AfricaArXiv pikeun ngabagikeun pamikiran, sumber daya, pikeun Q&A sareng ngabahas sareng ngarencanakeun payun. Anjeun bakal mendakan saluran anu disebut # covid19-africa-response pikeun diskusi anu jero, sareng anjeun ogé tiasa gabung saluran saluran Slack anu sanés.
  • Upami anjeun anyar ka Slack anjeun tiasa diajar kumaha ngagunakeunna di dieu: youtube.com/watch?v=9RJZMSsH7-g
  • Upami anjeun anyar kana Trello anjeun tiasa diajar kumaha ngagunakeunana di dieu: youtu.be/xky48zyL9iA

Salian tina diskusi ngeunaan Slack sareng Trello, urang bakal ngagaduhan sauran komunitas mingguan dijadwalkeun saling pikeun silih parah sareng mertahankeun deui tugas sareng strategi. Kamar Jit.si kami di meet.jit.si/AfricArXiv (upami gagal kieu urang ogé tiasa ngalih kana Zoom).
Panggilan komunitas munggaran bakal énjing (Jumaah) tabuh 4 sonten / CAT = 5 sontenNgan naroskeun upami anjeun aya patarosan sareng mangga tambahkeun ideu, masalah, sareng bongbolongan.


0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

amet, neque. id leo. risus consectetur tempus dictum dolor Praesent dapibus massa