Ngamimitian Jerman DialogShift sareng pan-Afrika panawaran preprint cross-disiplin AfricaArXiv ngembangkeun chatbot multibahasa pikeun warga Afrika, panaliti sareng produsén kabijakan pikeun masihan waleran gancang sakitar COVID-19.

Pandemik coronavirus parantos ngasongkeun dunya ku kakuatan anu luar biasa. Seueur jalma mendakan sesah tetep aya gambaran kaayaan ayeuna sareng di luhur sagala hariwang pikeun kaséhatan sorangan. Kelompok rumah sakit di Berlin Vivantes parantos ngalaksanakeun Covid-19 chatbot dina situs wéb na dina Maret 2020. Chatbot ngajawab sakitar 1000 patarosan dina dinten dina sababaraha basa (Jérman, Inggris, Turki, Rusia, sareng Arab) sareng jam. Intelijen jieunan, digabungkeun sareng kamungkinan nanyakeun patarosan via obrolan, ngajawab patarosan anu paling relevan ngeunaan virus, ngalaksanakeun pasien kalayan cara sistem ahli sareng masihan saran khusus pikeun tindakan.

Asisten maya sapertos chatbots gaduh poténsi anu hébat, sabab sayogi 24/7 sareng ngajawab patarosan dasar dina basa anu béda sacara otomatis. Pangiriman inpormasi anu sederhana sareng gancang ngabantosan warga sareng pasien, khususna dina jaman ieu kateupastian.

Olga Heuser, Dialogshift CEO

Chatbot COVID-19 nyayogikeun inpormasi langsung ngeunaan kamungkinan inféksi sareng gejala umum ogé dimana inpormasi tambahan, dipercanten sareng wilayah anu khusus tiasa didaptarkeun. Salami fase awal sasih, urang bakal ngawaskeun patarosan anu ditanyakeun ku sémah wéb kami sareng adaptasi réspon anu sasuai.

Chatbots ku desain mangrupikeun sistem dialog anu janten antawisna pangguna basa alami pikeun panyadia data sareng panyadia jasa. Ngaliwatan ngalebetkeun chatbot ieu kana situs web AfricaArXiv tim kami bakal tiasa ngagampangkeun aksés aksés anu pas sareng efisien kana inpormasi anu aya hubunganana sareng panaliti ti ilmuwan Afrika ngeunaan COVID-19 sareng kumaha anu langkung hadé ngabantosan aranjeunna dina nyiptakeun hasil panaliten maranéhanana nyayogikeun pikeun sarjana global. wacana sareng diskusi.

Lukas Okelo, Universitas Téknis di Kenya [ORCID iD]

Ngaliwatan Ngolah Basa Basa Alatan (NLP) ngagunakeun Google Tarjamahan, chatbot na sayogi nyaéta langkung ti 100 basa kalebet Afrikaans, Arab, Amarinth, Chichewa, Inggris, Perancis, Jerman, Hausa, Hindi, Igbo, Malagasy, Portugis, Sesotho, Somali, Sunda , Swahili, Xhosa, Yoruba, sareng Zulu. Salami fase mimiti, urang bakal nguji katepatan tarjamah kana basa Afrika sareng kéngingkeun tanggapan ti pangunjung kami supados urang tiasa ningkatkeun tarjamahan basa-basa anu dianggo dina kontéks ieu. Hubungan kami upami anjeun hoyong ngabantosan kami dina nambihan langkung seueur basa Afrika kana daptar ieu, atanapi upami aya komentar, patarosan atanapi masalah.
email info@africarxiv.org

Ngeunaan DialogShift
DialogShift's Conversational AI Platform ngamungkinkeun perusahaan sareng organisasi ngahijikeun pangalaman paguneman langsung sareng otomatis di sababaraha alat sareng ngamungkinkeun komunikasi pelanggan atanapi pangguna via olahtalatah atanapi obrolan (bot) dina titik-titik anu béda.

Ngeunaan AfricaArXiv
AfricaArxiv mangrupikeun arsip digital anu dipimpin komunitas pikeun komunikasi risét Afrika. Kami nyayogikeun platform nirlaba pikeun unggah kertas kerja, preprints, naskah katampi (post-prints), presentasi, sareng set data via platform mitra kami. AfricaArxiv didédikasikeun pikeun ngukut panerapan sareng kolaborasi di antara élmuwan Afrika, ningkatkeun pisibilitas kaluaran panélanan Afrika sareng ningkatkeun kolaborasi sacara global.


0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

nec leo. elementum fringilla tempus justo id Curabitur consequat. pulvinar mattis