nu Pusat Pelatihan dina Komunikasi (TCC Africa), dumasar di Universitas Nairobi, Kenya, sareng portal Pan-Afrika Open Access AfricaArXiv Ieu sareng ngumumkeun perjanjian kolaborasi formal kami kalayan tujuan nyiptakeun pendekatan strategis sareng sustainable jangka panjang pikeun ngawangun sareng ngatur komunitas ilmiah internasional anu bakal ngabeungharan visibilitas panalungtikan Afrika.

TCC Africa - AfricArXiv Partnership bakal ngabeungharan kamampuan koléktif sareng kaahlian duanana organisasi pikeun ningkatkeun élmu kabuka, aksés kabuka, kaahlian komunikasi panalungtikan sareng pangwangunan kapasitas diantara para ilmuwan sareng pamangku kapentingan ilmiah sanés di buana Afrika sareng global. 

Babarengan, kami nyaéta:

  • Ngasuh beasiswa Afrika pikeun pamanggihan global
  • Strategi kelestarian anu inovatif ngeunaan beasiswa Afrika sareng jasa ilmiah
  • Ngawangun ékosistem buana pamangku kapentingan ilmiah 

TCC Africa bakal nyayogikeun kerangka hukum pikeun AfricArXiv sareng janten host fiskal pikeun ngagampangkeun operasi AfricArXiv, kelestarian sareng pertumbuhan strategis di Afrika. Salaku tambahan, TCC Africa bakal janten mitra ngawangun kapasitas panalungtikan, nawiskeun pelatihan sareng dukungan pikeun panaliti sareng lembaga Afrika ngeunaan cara ngagunakeun portal sareng jasa AfricArXiv sacara efektif. 

"Kemitraan ieu ngeunaan ngawangun kapercayaan ka panaliti sareng lembaga Afrika ku cara nyiptakeun platform penerbitan anu dipercaya sareng mandiri anu aranjeunna tiasa dianggo pikeun nyebarkeun visibilitas global sareng kapendakan hasil panalungtikanana. Kami hoyong ngadegkeun AfricArxiv salaku bagian integral tina alur kerja penerbitan ilmiah Afrika. Dina raraga ngahontal ieu, kami damel babarengan, ” 

nyebutkeun Ny Bungah Owango, Diréktur Eksekutif TCC Afrika.

"Ti saprak peluncuran kami dina Juni 2018, kami nampi sareng nampi langkung ti 500 naskah panalungtikan, set data, dek slide presentasi sareng jinis kaluaran ilmiah anu sanés ti sarjana anu berbasis di 23 nagara Afrika. Nepi ka ayeuna, éta mangrupikeun perjalanan anu pikaresepeun kalayan kurva diajar anu lungkawing pikeun sadaya anggota tim kami sareng kami nuju ngarambat pikeun ngungkit jasa kami ngalangkungan kerjasama ieu, ”

nyebutkeun Dr Jo Havemann, AfricArXiv Co-pangadeg sarta Diréktur Eksekutif. Johanssen Obanda, AfricArXiv Komunikasi Manajer, nambihan:

"TCC Africa mangrupikeun pendukung anu kuat sareng ngabela karya urang. Kami ngarep-ngarep pisan pikeun ngalayanan panaliti sareng lembaga riset di seluruh buana kalayan usaha babarengan ti ayeuna.

 AfricArxiv dina hiji Glance 

Ngeunaan TCC Afrika 

Diadegkeun salaku éntitas nirlaba di 2006 sareng didaptarkeun di Kenya, Pusat Pelatihan Komunikasi (TCC Africa), mangrupikeun Amanah anu meunang pangajén sareng pusat pelatihan berbasis Afrika anu munggaran pikeun ngajarkeun kaahlian komunikasi anu efektif pikeun para ilmuwan. Salaku bagian tina amanat inti na, TCC Afrika nyayogikeun dukungan sareng kapasitas pikeun ningkatkeun kaluaran panaliti sareng pisibilitas ngaliwatan pelatihan komunikasi ilmiah sareng élmu.

e: pr@tcc-africa.org or info@tcc-africa.org

w: tcc-africa.org

f: facebook.com/tccafrica/

di:  dikaitkeun.com/company/training-centre-in-communication/

t: twitter.com/tccafrica  

Hashtags: #SciComm #TCCat15

Ngeunaan AfricaArXiv

Kusabab 2018, AfricArXiv mangrupikeun arsip digital anu dipimpin ku komunitas pikeun panilitian Afrika. Mitra AfricArXiv sareng jasa gudang ilmiah anu ngadegkeun pikeun nyayogikeun platform pikeun élmuwan Afrika pikeun nyambung sareng panaliti sanés di buana Afrika sareng nampilkeun hasil panalungtikanana.

e: info@africarxiv.org 

w: info.africarxiv.org

f: facebook.com/africarxiv

t: twitter.com/africarxiv

di: dikaitkeun.com/company/africarxiv


1 Comment

Platform Afrika pikeun Panaliti Afrika | Laju Podcast Kandungan CCC · 14 Nopémber 2021 jam 5:01

dumasar di Universitas Nairobi, Kenya, sareng portal Pan-Afrika Open Access AfricArXiv sapuk pikeun ngabina pendekatan strategis sareng sustainable jangka panjang pikeun ngawangun sareng ngatur internasional [...]

Leave a Reply