Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang

Panulis & kontributor dina urutan abjadBezuidenhout, Louise, Havemann, Jo, Dapur, Stephanie, De Mutiis, Anna, & Owango, Bungah. (2020). Republikori Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang [Data set]. Zenodo. doi.org/10.5281/zenodo.3732172 Peta Visual: https://kumu.io/access2perspectives/african-digital-research-repository Dataset: https://tinyurl.com/African-Research-RepositoriesArchived at https: // info .africarxiv.org / african-digital-research-repositories / Formulir submission: https://forms.gle/CnyGPmBxN59nWVB38 Perijinan: Téks jeung…

TCC Afrika nawiskeun palatihan online

Pusat Pelatihan di Komunikasi parantos ngamimitian nawiskeun kursus online. Cik Joy Owango, Sutradara Eksekutif ngoméntaran yén ieu mangrupikeun strategi kami pikeun 2019/2020, anu, urang masangkeun ka Invest2Impact Award sareng dimeunangkeun. Sanaos ieu kami bungah ngeunaan kamajuan ieu sareng urang ngarepkeun ...

Q&A sakitar COVID-19 dina basa Afrika régional

Dékemasi inpormasi ngeunaan amalan pangsaéna sareng saran tingkah laku pikeun ngirangan sumebarna koronavirus anu disayogikeun lolobana dina basa Inggris. Sakitar 2000 basa lokal anu diucapkeun di Afrika sareng jalma ngagaduhan hak dilaporkeun sorangan ...

Server preprint Afrika nyiptakeun hub info pikeun penelitian coronavirus

Asalna diterbitkeun di researchprofessionalnews.com/rr-news-africa…/ Kontribusi grassroots ditéang pikeun memicu kolaborasi sareng ngabagi wawasan jasa preprint gratis AfricaArXiv parantos nyiptakeun hub inpormasi dimana para ilmuwan sareng anu sanésna tiasa nambihan inpormasi ngeunaan novél coronavirus pikeun ngabantun ngaordinasi résponsén ti bawana. . …

COVID-19 Afrika Réspon

Ngokolakeun sumberdaya tina sareng pikeun sagala tingkat komunitas-komunitas Afrika pikeun koordinat COVID19-résponasi ku organisasi Afrika sareng pangaruh Rébuan individu sareng ratusan akar umbi sareng organisasi internasional, CBO, NPOs, pamaréntah sareng industri nyambut damel pikeun ngirangan efek…

elit. venenatis felis Aenean id, commodo eleifend consectetur