Kami sadaya dina ieu babarengan

Matéri Hideung

Kami ngadegkeun solidaritas sareng komunitas Hideung di Amérika Serikat Amérika Serikat - #BlackLivesMatter AfricaArXiv aya pikeun ngantikeun tantangan institusional sareng sistemik sareng bias di sistem ilmiah anu nyayogikeun pikeun nyayogikeun peneliti Afrika minangka platform eksplisit sareng…

Miluan kami: COVID-19 Afrika Réspon

Anggota tim ti AfricaArXiv parantos gawé bareng sareng ngahijikeun kerjasama sareng organisasi-organisasi sanés sapertos Code for Africa, Vilsquare, Network Élmu Ilmu Afrika, TCC Afrika, sareng Élmu 4 Afrika sareng anu sanés ngémutan tindakan tina sudut sudut ilmiah sareng Afrika anu berpusat sareng Afrika ...

ut libero. efficitur. mattis accumsan commodo vel, dapibus nec