Interview with Joy Owango, TCC Africa

TCC Africa’s Executive Director and AfricArXiv project partner Joy Owango talked to Africa Business Communities about its model, ambitions and the current state of higher education and research in Sub Saharan Africa. Originally published at africabusinesscommunities.com/…/ The Training Centre in Communication …

AfrikaOSH sidang 2020

Deui dina bulan April 2018, ideu ngawangun hiji toko Afrika Open Access anu lahir di puncak AfricaOSH munggaran di Kumasi, Ghana. Peluncuran éta katutupan dina Inggris ku Indéks Alam, Quartz Africa, AuthorAID, sareng basa Perancis ku…

Mitra strategis sareng ScienceOpen

ScienceOpen sareng AfricaArXiv mangrupikeun kasalametan pikeun nyayogikeun panaliti Afrika kalayan pisibilitas gancang, jaringan sareng kasempetan kolaborasi. Platform risét sareng medarkeun ScienceOpen nyayogikeun jasa sareng fitur anu relevan pikeun penerbit, lembaga sareng panaliti anu sami, kalebet dina kontén hosting, wangunan kontéks, ogé…

Mitra strategis sareng Peta Pangetahuan Terbuka

Wina, Austria & Cotonou, Peta Pangetahuan Benin Terbuka sareng AfricaArXiv mangrupikeun partnering pikeun muka Élmu Terbuka sareng Aksés Terbuka pikeun panaliti Afrika sareng benua Afrika. Peter Kraker, pangadeg Terbuka Peta Terbuka, saurna: "Dina Peta Pangetahuan Terbuka, kami…

dapibus adipiscing Donec elementum ut commodo ut Donec ut at