Saatos ngalebetkeun preprint anjeun ka Repository Open Access anu anjeun pilih, ieu anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun mutuskeun jurnal Open Access anu ngirimkeun naskah anjeun. Buka thinkchecksubmit.org sareng turutan kotak centang:

Salaku tambahan, anjeun tiasa nyalin & nempelkeun abstrak tina preprint anjeun kana #OpenJournalMatcher pikeun kéngingkeun daptar sadaya jurnal anu terjangkau (atanapi bahkan gratis tina APC) anu diindéks dina Diréktori Jurnal aksés Buka anu cocog sareng fokus damel anjeun:

https://ojm.ocert.at/

Tumbu mangpaat