ORCID sareng AfricaArXiv aya kolaborasi pikeun ngabantosan élmuwan Afrika pikeun kamajuan karirna ngaliwatan pangenal anu unik. ORCID ngarojong dina AfricaArXiv sareng nyorong para ilmuwan Afrika - sareng ilmuwan non-Afrika anu damel dina jejer Afrika - pikeun ngabagi kaluaran panalungtikan maranéhanana dina hiji toko Akses Open Open, jurnal atanapi dina platform digital anu sanés tiasa diaksés.

Salaku bagian tina infrastruktur digital anu langkung lega anu diperyogikeun pikeun panaliti pikeun ngabari inpormasi global, ORCID ngamungkinkeun hubungan transparan sareng amanah antara panaliti, kontribusi, sareng hubunganna ku cara masihan identifier (hiji URI https sareng nomer 16 angka anu cocog sareng ISO Standard ISO 27729) pikeun individu ngagunakeun sareng namina nalika aranjeunna kalibet dina panalungtikan, beasiswa, sareng kagiatan inovasi sacara global.
Baca leuwih seueur tentang struktur ORCID iD.

AfricaArXiv nyayogikeun platform gratis pikeun ilmuwan Afrika pikeun ngunggah naskah preprintna, naskah katampi (post-prints), sareng tulisan anu diterbitkeun. Dina ngalakukeun kitu, urang ngahijikeun sareng Pusat Ilmu Élmu Terbuka, Zenodo, sarta ScienceOpen, masing-masing nyayogikeun gudang pikeun ilmuwan Afrika tiasa unggah sareng nyebarkeun hasilna salaku anggota komunitas AfricaArXiv. Katiluna repositori ngagaduhan ORCID terpadu kana sistemna sareng ngijinkeun para ilmuwan pikeun sacara lancar ngadaptar, login sareng ngapdet data hasilna kana catetan ORCID.

Ngalangkungan kolaborasi ieu, tujuan urang pikeun nyorong langkung ilmuwan Afrika pikeun ngadaptarkeun identitas sorangan ORCID pikeun diidentipikasi sacara unik, dihubungkeun sareng kagiatan sareng kontribusiana sareng nunjukkeun prestasi ka lembaga panaliti, dana dana sareng penerbit.

Dupi anjeun parantos gaduh iC ORCID? Ngabejaan ka kami ngeunaan pangalaman anjeun.
Taros Kami bisi aya patarosan atanapi komentar: info@africarxiv.org.

Kanggo inpo sareng inpormasi langkung lengkep ihwal ORCID support.orcid.org.

Ngeunaan ORCID

logo orcid

ORCID mangrupikeun organisasi nirlaba anu ngabantosan nyiptakeun dunya dimana sadaya anu milu dina panalungtikan, beasiswa sareng inovasi sacara unik dicirikeun sareng dihubungkeun sareng kontribusi sareng hubungan na, sapanjang disiplin, wates, sareng waktos. | orcid.org

Ngeunaan AfricaArXiv

AfricaArxiv didédikasikeun pikeun ngebut tur muka panalungtikan sareng kolaborasi pikeun ilmuwan Afrika sareng ngabantosan ngarancang masa depan komunikasi ilmiah sacara global. Naskah-naskah préparasi sareng format sanésna anu disayogikeun dina platform AfricaArxiv ngamungkinkeun panyebaran gratis saé sareng gancang sareng diskusi global pikeun hasil panalungtikan Afrika.


0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

leo. Aenean efficitur. elit. Aliquam odio Nullam et, facilisis