Lembaga sareng inisiatif anu didaptarkeun di dieu sapuk pikeun ngadukung amanat AfricaArXiv sareng ngadorong élmuwan Afrika - sareng élmuwan non-Afrika anu ngagarap topik Afrika - pikeun ngabagi hasil panilitianna dina Repository Open Access, jurnal atanapi dina platform digital anu tiasa diaksés kalayan bébas.

Miluan langkung ti 100 petanda ku nyatakeun taat kana Prinsip pikeun Aksés Terbuka dina Komunikasi Milari di sareng ngeunaan Afrika.

Repositori pasangan

Maca ngeunaan kumaha carana ngirim dina info.africarxiv.org/submit/

Idéntifikasi pangguna

logo orcid

ORCID nyadiakeun identik digital pengkuh anu katelah ORCID iD anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun sareng ngabagi inpormasi profésional anjeun (hubungan, hibah, publikasi, tinjauan peer, sareng sajabana) ku sistem anu sanés, mastikeun anjeun nampi pangakuan pikeun sadaya sumbangan ilmiah anjeun.

Panemuan

Gambar ieu gaduh atribut alt kosong; nami file na nyaéta Open_Knowledge_Maps_Logo.jpg

Jasa Ulasan peer

Gambar ieu gaduh atribut alt kosong; ngaran filena mangrupikeun PCI-logo.png

Gedong Kamampuh

Gambar ieu gaduh atribut alt kosong; ngaran file na nyaéta OS-MOOC-Logo.png
Élmu Kanggo Afrika

Milari Jaringan

JOGL

Élmu Ngritik

Tarjamahan dina Beasiswa Afrika