Dina Oktober 2021, AfricArXiv, Portal Akses Terbuka Afrika, ngumumkeun partnership a sareng Pusat Pelatihan Komunikasi TCC Afrika pikeun ngawangun sareng ngatur komunitas sarjana internasional anu bakal ningkatkeun pisibilitas panalungtikan Afrika. Joy Owango ti TCC Afrika sareng Dr. Johanna Havemann ti AfricArXiv ngabagikeun langkung jero ngeunaan kemitraan dina podcast ieu anu disebut Velocity of Content, di-host ku Chris Kenneally, ti Copyright Clearance Center: https://velocityofcontentpodcast.com/an-african-platform-for-african-research/ 

Podcast: Platform Afrika pikeun Panaliti Afrika sareng Dr Jo Havemann sareng Joy Owango

"Ieu mangrupikeun platform ku urang Afrika, pikeun urang Afrika, dina panalungtikan Afrika. Éta moal tiasa langkung saé tibatan éta, ”Owango nyarios ka CCC Chris Kenneally.

"TCC Afrika parantos janten pendukung anu ngadukung pisan pikeun padamelan urang, sareng urang parantos damel babarengan sacara informal, sapertos jalma sareng organisasi dina ékosistem dina lingkungan kolaborasi," saur anjeunna. "Kalayan pengumuman kemitraan formal ieu, kami di dieu pikeun ngungkit kagiatan urang sareng masihan bumi AfricArXiv di Kenya, sareng TCC Afrika janten mitra anu dipercaya pikeun pamangku kapentingan sareng lembaga Afrika."


0 Komentar

Leave a Reply