AfricArXiv Pencét Paket

Peluncuran Élmu Tarjamah

Peluncuran Élmu Tarjamah

Narjamahkeun Élmu museurkeun kana tarjamahan sastra ilmiah. Tarjamahan Élmu mangrupikeun grup sukarelawan terbuka anu resep ningkatkeun tarjamahan literatur ilmiah. …
Maca deui

Dina mémori ti Florence Piron

Florence Piron mangrupikeun antropologis sareng etika, damel salaku profésor di Jurusan Informasi sareng Komunikasi di Universitas Laval di Quebec, Kanada. Salaku…
Maca deui
Kapamanggihan dina krisis

Tantangan Papanggihan

 AfricaArXiv damel di kolaborasi sareng Open Knowledge Maps pikeun ningkatkeun pidangan panalitian Afrika. Di tengah krisis kapendak, kolaborasi urang…
Maca deui
Métode Panilitian Decolonising

Métode Panilitian Decolonising

AfricArXiv nyumbang kana dekolonisasi ku ngamajukeun pamahaman dekolonisasi ngaliwatan pracetak; nampi kiriman pracetak dina basa lingua-franca sareng basa asli, sareng ngamungkinkeun…
Maca deui

Panggero pikeun aksi: COVID-19 Rapid Review

Asalna diterbitkeun dina: africarxiv.pubpub.orgCite salaku: AfricArXiv (2020). Telepon pikeun aksi: Ulasan Gancang COVID-19. AfrikaArXiv. Dicokot tina https://africarxiv.pubpub.org/pub/24sv5nej Salaku pendukung sareng penandatanganan Penerbit COVID-19…
Maca deui

Pencét Kaluaran

2021-11-06 Eider Africa PREreview, AfricArXiv, sareng TCC Africa Ngembangkeun Kursus pikeun Ngalibetkeun Langkung Panaliti Afrika dina Peer Review

2021-05-06 Peluncuran Élmu Tarjamah 

2020-12-17 AfricaArXiv nampi JROST Rapid Response Award

2020-12-04 TCC Africa & AfricaArXiv meunang di ASAPbio sprint

2020-12-02 AfricArXiv ngadukung COAR kana Inputna pikeun "Data Repository Selection: Criteria that Matter"

2020-11-23 AfricaArXiv ngadukung virtual Chatbot Africa & Conversational AI Summit 2021

2020-11-19 Perjanjian kemitraan COAR, TCC Africa sareng AfricaArXiv

2020-10-22 AfricArXiv sareng pasangan COS pikeun ngadukung pan-Afrika panilitian

2020-10-13 AfricArXiv singgetna - naon anu urang lakukeun, prestasi urang sareng roadmap urang

2020-09-22 Panggero pikeun aksi: COVID-19 Rapid Review

2020-07-08 Ngalamar Élmu Ilmu di Afrika Ngaliwatan Akses Terbuka

2020-04-23 Grup Futures Grup sareng AfricaArXiv ngaluncurkeun Republik Audio / Visual Preprint on PubPub

2020-03-13 Naha peneliti Afrika kedah ngiringan akselerasi Ilmu Psikologis

2020-02-27 Integrasi ORCID dina OSF, ScienceOpen sareng Zenodo via AfricaArXiv

2020-01-27 Mitra strategis sareng ScienceOpen

2019-05-23 Mitra strategis sareng Peta Pangetahuan Terbuka

2019-04-18 Partéi Strategis sareng IGDORE

2018-06-25 Puseur Élmu Terbuka sareng AfricaArXiv Peluncuran Préparasi branded Preprint

sinyalna Pencét

2021-08-18 Bahasa Afrika pikeun kéngingkeun istilah-istilah ilmiah anu langkung lengkep, Alam, doi: 10.1038 / d41586-021-02218-x (Dina)

2021-08-18 Les leses africaines tuang obtenir plus de termes scientifiques sur mesure, ecomag (fr)

2020-03-13 Server preprint Afrika nyiptakeun hub info pikeun penelitian coronavirus, Panalungtikan Warta Profesional (en)

2019-10-15 Nilai pertukaran akademik multi-arah ti sareng ngeunaan Afrika, Portal Warta Afrika eLearning (en)

2019-10-15 Échange multidirectionnel de connaissances sareng buktosna sareng proposal de l'Afrique: à découverte de la base de prépublications AfricaArXiv, Portal Warta Afrika eLearning (fr)

2019-09-24 Aksés Buka: AfricArXiv ngagampangkeun pertukaran pangaweruh antara Afrika sareng Éropa, ZBW Mediatalk (en)

2019-09-24 Aksés kabuka: AfricArXiv erleichtert den Wissensaustausch zwischen Afrika und Europa, ZBW Mediatalk (De)

2018-08-24 Ngenalkeun AfricaArxiv - gudang preprint pikeun panaliti Afrika, Tulisan tamu AuthorAID (id)

2018-06-29 Platform preprint Afrika: gerbang pikeun élmu basa ibu, Universitas Cambridge, Cambridge Africa (en)

2018-06-28 Platform preprint Afrika: gerbang pikeun élmu basa ibu, Panilitian Afrika (en)

2018-06-27 Platform panalungtikan pikeun ilmuwan Afrika bakal nyandak tulisan dina basa lokal, QUARTZ Afrika (en)

2018-06-27 AfricaArxiv: la plateforme qui veut partager la science en langues africaines, AfroTribune (fr)

2018-06-27 La plateforme des chercheurs Africains tuang donner ditambah de visibilité à leurs travaux, Courrier Internasional (en)

2018-06-25 Ilmuwan Afrika ngaluncurkeun preprint sorangan, Indéks Alam (en)