Anu urang

Alamat situs web kami nyaéta: https://info.africarxiv.org.

Naon data pribadi urang kumpulkeun na naha urang kumpulkeun deui

koméntar

Nalika datang ninggalkeun komentar dina loka urang ngumpulkeun data ditémbongkeun dina formulir komentar, sarta ogé Alamat IP nu nganjang sarta browser pamaké agén string pikeun mantuan deteksi spam.

String anu henteu namina didamel tina alamat e-mail anjeun (ogé disebut hash) tiasa disayogikeun ka layanan Gravatar kanggo ningali upami anjeun nganggo éta. Kawijakan Privasi Layanan Gravatar sayogi di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos persetujuan ti komentar anjeun, gambar profil anjeun tiasa katingali ku masarakat dina kontéks koméntar anjeun.

media

Lamun unggah gambar mun ramatloka, Anjeun kedah ulah aya muatkeun gambar kalawan data lokasi study (EXIF GPS) kaasup. Datang ka website bisa ngundeur tur nimba sagala data lokasi ti gambar dina website.

cookies

Upami anjeun ngantunkeun koméntar kana situs kami anjeun tiasa milih pikeun nyimpen ngaran anjeun, alamat e-mail sareng situs wéb. Ieu kanggo genah anjeun supados anjeun henteu kedah ngeusian detil deui upami anjeun ngantunkeun koméntar anu sanés. Cookies ieu bakal salami sataun.

Upami Anjeun gaduh hiji akun anjeun asup ka situs ieu, urang bakal nangtukeun hiji cookie samentara pikeun nangtukeun lamun panyungsi anjeun narima cookies. cookie Ieu ngandung euweuh data pribadi sarta dipiceun lamun Anjeun nutup panyungsi anjeun.

Lamun anjeun asup, urang ogé bakal nyetél sababaraha cookies pikeun ngahemat informasi login anjeun sarta pilihan tampilan layar Anjeun. Login cookies panungtungan pikeun dua poé, sarta pilihan layar cookies panungtungan pikeun sataun. Lamun milih "Inget Me", login anjeun bakal persist salila dua minggu. Lamun kaluar ti akun anjeun, nu cookies login bakal dipiceun.

Lamun ngédit atawa nyebarkeun hiji artikel, hiji cookie tambahan bakal disimpen dina browser anjeun. cookie Ieu ngawengku euweuh data pribadi jeung saukur nunjukeun pos ID sahiji artikel nu ngan diédit. Nya wayahna sanggeus 1 poé.

Eusi study tina situs web lianna

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku kandungan study (misalna video, gambar, artikel, jsb). Eusi study tina situs web lianna behaves dina cara nu sarua pasti sakumaha lamun nganjang geus ngadatangan Website lianna.

jaba ieu bisa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, make cookies, Lebetkeun tambahan tracking pihak-katilu, sarta ngawas interaksi anjeun kalayan eta eusi study, kaasup nyukcruk interaksi anjeun kalawan eusi study lamun boga akun tur asup ka ramatloka éta.

Sabaraha lami kami ngaropéa data anjeun

Upami ngantunkeun koméntar, koméntar sareng metadata na tetep salamina. Hal ieu ku kituna urang tiasa ngakuan sareng nyetélkeun naon waé anu didamel saatos otomatis sanés pikeun nahanana dina antrian modulasi.

Pikeun pamaké nu ngadaptar on ramatloka urang (lamun sagala), urang oge nyimpen informasi pribadi aranjeunna nyadiakeun dina profil pamaké maranéhanana. Sadaya pamaké bisa ningali, ngédit, atawa dihapus informasi diri iraha wae (iwal aranjeunna moal bisa ngarobah ngaran pamaké maranéhanana). Website pangurus ogé bisa ningali tur edit inpo éta.

Naon hak Anjeun gaduh leuwih data anjeun

Upami Anjeun gaduh akun di loka ieu, atawa boga komentar ditinggalkeun, anjeun tiasa menta pikeun nampa payel nu diékspor tina data pribadi urang tahan upami anjeun, kaasup naon baé data geus disadiakeun pikeun urang. Anjeun oge bisa menta nu urang mupus data pribadi wae urang tahan ngeunaan anjeun. Ieu teu kaasup data wae urang anu wajib tetep pikeun tujuan administratif, hukum, atawa kaamanan.

Dimana urang ngirim data anjeun

komentar nganjang bisa jadi dipariksa ngaliwatan hiji layanan deteksi spam otomatis.

leo. ut Donec fringilla risus. diam ut pulvinar in dolor commodo consectetur