Dina awal Désémber 2019, Prof Abukutsu-Onyanko ngabéréskeun padamelan na di UTC-SPARC Afrika Buka Akses Symposium 2019 Simposium di Cape Town, Afrika Kidul

Tingali presentasi dina Zenodo:


Sakit sapuluh taun ka tukang, Leslie Chan diwawancara Prof Maryam Abukutsa perkawis padamelan salaku élmuwan Pertanian pikeun Kaamanan Pangan sareng Sayuran Pribumi Afrika.

Buka Aksés Jilid teu bisa dilawan. Éta pisan penting pisan dina waktos ieu. [...] Nalika urang ngalakukeun panalungtikan, éta henteu aya akal upami anjeun tetep dina kaayaan méja atanapi di pacilingan. Urang kedah ngabagikeun inpormasi, panilitian anu urang laksanakeun - ngan sakedik waé éta - salami éta tiasa gaduh dampak kana pamekaran, ngeunaan kahirupan mata pencaharian sareng cara pamikiran jalma.

Prof Maryam Abukutsu-Onyango

Tonton wawancara lengkep di dieu:



0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

luctus mattis et, non Donec mattis ipsum