pan-Afrika

  • Panutup Panutup AAS nyaéta platform pikeun publikasi gancang sareng ulasan peer kabuka pikeun panaliti | aasopenresearch.org
  • Inisiatif Platform Ilmu Open Afrika (AOSP), dibiayaan ku Jurusan Élmu sareng Téknologi Afrika Kidul (DST) ngalangkungan Yayasan Panalungtikan Nasional (NRF), sareng dilaksanakeun sareng dikelola ku Akademi Élmu Afrika Kidul (ASSAf), mangrupikeun proyék pan-Afrika pikeun Afrika ku Afrika. | africanopenscience.org.za
  • Inisiatif Élmu Afrika - gerakan masarakat pikeun kalibet ECR di sakuliah Afrika sareng sina nyambung | africanscienceinitiative.org
  • AfrikaOSH nyadiakeun jalma museurkeun sains kabuka sareng hardware alternatif pikeun harta intelektual tradisional (IP) sareng sistem katutup minangka sarana pikeun ngahontal téknologi adaptable lokal anu bakal ngukut pertumbuhan ékonomi di Afrika. | africaosh.com
  • APSOHA - Asosiasi pikeun Promosi Élmu Terbuka di Haiti sareng (francophone) Afrika - terbuka ka sadaya akademi, lalaki sareng awéwé, siswa sareng guru, anu ngabédakeun nilai sains kabuka anu adil sareng hoyong nganut praktékna, tapi ogé pikeun sipil organisasi masarakat sareng warga Haiti sareng Afrika anu hoyong damel langkung pas sareng paguron luhur negri masing-masing demi kapentingan umum. | projetsoha.org
  • Association of Paguron luhur Afrika | aau.org
  • B3Africa - Bridging Biobanking and Biomedical Research di sakuliah Éropah sareng Afrika pikeun ningkatkeun sareng mempermudah pangwangunan prediksi, pencegahan, sareng perawatan kaséhatan pribadi di sakuliah dunya. | b3africa.org
  • CODESRIA - Déwan pikeun Ngembangkeun Panaliti Élmu Sosial di Afrika | codesria.org
  • DICAMES mangrupikeun arsip digital institusional tina (francophone) Déwan Afrika sareng Indonésia pikeun Atikan Tinggi (CAMES), hiji platform anu tujuan pikeun ngawétkeun sareng nyebarkeun sadaya produksi ilmiah di nagara-nagara Afrika anu nganggo basa Perancis. | dicames.scienceafrique.org
  • EIFL (Éléktronik Émbaran pikeun Perpustakaan) mangrupikeun organisasi nirlaba anu damel sareng perpustakaan pikeun nganyahankeun aksés kana pangaweruh dina ngembangkeun sareng alihan ékonomi nagara-nagara di Afrika, Asia Pasifik, Eropa sareng Amérika Latin. | eifl.net
  • eLearning Afrika nyaéta Konperénsi & Pameran internasional ngeunaan Téknologi pikeun Atikan, Pelatihan & Pangwangunan Kaahlian. | elearning-africa.com
  • Masa depan Afrika mangrupikeun proyék pikeun ngaronjatkeun kolaborasi di benua | futureafrica.science
  • Institut Afrika Internasional nyaéta ngajaga daptar repositori di Benua Afrika salaku jasa pikeun panilitian sareng panalitikan Afrika sareng beasiswa saluyu kalayan sénti pikeun ngamajukeun panyebaran kanyaho ti sareng di Afrika. | internationalafricaninstitute.org/repository
  • ISC Afrika - Déwan Ilmu Élmu Internasional diciptakeun taun 2018. Kantor Daérah ISC pikeun Afrika (ISC ROA) ngusahakeun pikeun mastikeun yén sora para ilmuwan Afrika ngiringan agenda ilmiah internasional sareng para ilmuwan ti Afrika parantos aub dina program panaliti internasional dipandu ku prioritas régional. . | dewan.science/regions/roa/
  • Le Grenier de Savoir // The Attic of Knowledge - Jurnal aksés kabuka pikeun feed umat manusa kalayan kualitas kualitas | revues.scienceafrique.org
  • KELOMPOK nyaéta ngawangun komunitas prakték sareng nguatkeun jasa lokal sareng nasional pikeun ngadukung élmu sareng panalungtikan terbuka di Afrika. | spasi.wacren.net/display/LIBSENSE
  • Salajengna Einstein Forum mangrupikeun platform anu ngahubungkeun élmu, masarakat sareng kawijakan di Afrika sareng dunya sanés - tujuanana pikeun ngungkit élmu pikeun pangwangunan global sacara global. | nef.org
  • OER Afrika nyaéta migawé pagawéan pikeun ngembangkeun kaahlian kognitif kritis sareng kompeténsi anu nyandak pamangku pendidikan tinggi pikeun ngagemkeun prakték OER ku cara ngabéréskeun sababaraha tantangan pedagogi anu jero anu nyanghareup ka lembaga pendidikan tinggi Afrika. | oerafrica.org
  • Buka Republik Afrika mangrupikeun platform wéb anu muka anu bakal ngahubungkeun tautan ka sababaraha eusi anu dilakukeun ku urang Afrika | github.com/JustinyAhin/open-african-repository
  • UNESCO Wéb Aksés Global Global - Afrika | unesco.org/new/en/communication-and-informasi/portals-and-platforms/goap/access-by-region/africa/

Lorem luctus vulputate, neque. ut elit.