ScienceOpen sareng AfricaArXiv mangrupikeun kasalametan pikeun nyayogikeun panaliti Afrika kalayan pisibilitas gancang, jaringan sareng kasempetan kolaborasi.

Platform panaliti sareng medarkeun ScienceOpen nyayogikeun jasa sareng fitur anu relevan pikeun penerbit, lembaga sareng panaliti anu sami, kalebet dina kontén hosting, wangunan kontéks, ogé fitur papanggihan.

Kami bungah pisan pikeun pasangan sareng AfricaArXiv pikeun nawiskeun pilihan salajengna pikeun peneliti Afrika sareng mantuan pikeun nyorot biasiswa anu alus teuing anu dilakukeun dina jaringan pamanggihan kami.

Stephanie Dawson, CEO ScienceOpen

Salaku panaliti, anjeun tiasa ngawangun profil risét 'kabuka' anjeun sareng ScienceOpen sapertos kieu:

ScienceOpen Koleksi nyadiakeun rohangan komunitas pikeun kurasi, distribusi sareng evaluasi inpormasi ilmiah.

AfricaArXiv curating koleksi ScienceOpen Prints AfricaArXiv anu ngumpulkeun eusi AfricaArXiv sumber ti platform hosting kami anu sanés: anu Framework Élmu Terbuka jeung Zenodo. Dimimitian ayeuna, anjeun tiasa unggah naskah preprint langsung ka platform ScienceOpen via Kirim hiji naskah kancing. Naskah anjeun bakal ngalaman pariksa kualitas ku salah sahiji anggota tim kami sareng nalika disatujuan disebetkeun online nganggo Crossref DOI sareng CC ku 4.0 lisénsi idéntitas. Sakali naskah anjeun nyambung dina platform ScienceOpen anjeun tiasa ngajak panalungtik anu sanés dina lapangan anjeun pikeun nulis laporan Open Peer Review.

Fitur tambahan anu disayogikeun ku ScienceOpen tina réferensi peer standarisasi dina preprints nambihan mangpaat anu ageung pikeun peneliti di Afrika sareng global. Ku ngalamun sareng pangarang dina koleksi AfricaArXiv, komunitas ScienceOpen sahingga sacara langsung bisa kolaborasi, masihan tanggepan sareng ngadamel saran pikeun perbaikan naskah. Ieu henteu ngan ukur ngajamin dokuméntasi hasil panalungtikan anu kualitas luhur tapi bakal ngamajukeun kolaborasi di sabalikna wates.

Osman Aldirdiri tina AfrikaArXiv

Ngeunaan ScienceOpen

ScienceOpen mangrupikeun platform pamanggihan interaktif pikeun panalungtikan ilmiah sadayana dina sagala disiplin. Tina pamilarian pinter, multidiménsi ka koleksi panalungtikan, ulasan peer kabuka, ringkesan layang sareng seueur deui, éta nawiskeun spéktrum pinuh pilihan pikeun sacara efektif mendakan sareng ngabagi hasil panalungtikan. | Halaman Wéb: scienceopen.com - Twitter: @Luluhusnaa

Ngeunaan AfricaArXiv

AfricaArxiv mangrupikeun arsip digital anu dipimpin komunitas pikeun komunikasi risét Afrika. Kami nyayogikeun platform nirlaba pikeun ngunggah kertas kerja, preprints, naskah katampi (post-prints), presentasi, set data kana jasa jasa mitra kami. AfricaArxiv didedikasikeun pikeun muka panalungtikan sareng kolaborasi di antawis para ilmuwan Afrika, pikeun nambahan pisibilitas kaluaran panélanan Afrika sareng ngokolakeun kolaborasi interdisipliner sacara global. | Halaman Wéb: africarxiv.org - Twitter: @AfricArXiv


0 Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

at amet, venenatis, Phasellus ipsum felis nec velit, non