Di handap ieu daptar daptar pamangku kapentingan sareng lembaga anu aya hubunganana di Afrika sareng di luar negeri. Daptar ieu terus diénggalan sareng kami nampi alukan na. Pikeun nyarankeun parobahan sareng tambihan kana daptar ieu sareng peta visual punten email info@africarxiv.org.

Peta Visual:

Pikeun nyarankeun parobihan sareng tambihan kana ieu badé mangga lebetkeun langsung ka Formulir Google di forms.gle/97nzXuggTHodDimC6.

Disebatkeun salaku: Havemann, Jo, Ksibi, Nabil, Maina, Mahmoud Bukar, Obanda, Johanssen, Okelo, Lukas, & Owango, Bungah. (2020). Atikan anu Panaliti & Panaliti di Afrika - pamangku kapentingan [Data set]. Zenodo. doi.org/10.5281/zenodo.3743348

ipsum ut vulputate, velit, ut Lorem tristique commodo Praesent neque. akibat.