Pastikeun anjeun parantos maca sareng ngartos sadayana tentang kami 'Sateuacan anjeun ngirimkeun'halaman. Upami ragu, kirimkeun waé kami e-mail ka info@africarxiv.org.

Pindah ka afrika.buah ara.com
> Ngadaptarkeun sareng anjeun ORCID
> unggah naskah anjeun
> Bérés 🙂

Punten Catet: africarxiv.figshare.com mangrupikeun Repository khusus sareng platform misah dikurasi ku tim AfricArXiv. Maka, upami anjeun parantos gaduh akun at figshare.com anjeun masih kedah ngadaptar pikeun dikintunkeun ka AfricaArXiv.

Ngajalajah kontén Afrika anu aya dina Figshare

Leuwih jéntré ngeunaan Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentang africarxiv.org/african-digital-research-repositories
- éta [Data set] sayogi di doi.org/10.5281/zenodo.3732172