nu Pusat Ilmu Élmu Terbuka host AfricaArxiv ngalangkungan Open Science Framework Preprints server Obat Présip OSF.

Prosés kaluman

Pastikeun anjeun parantos maca sareng ngartos sadayana ngeunaan kami 'Sateuacan anjeun ngirimkeun'halaman. Upami ragu, ukur kirimkeun ka kami email info@africarxiv.org.

Sakali naskah anjeun siap kiriman lebet kana Wéb kaluman OSF AfricaArxiv.

  • Salaku mimitina waktu Pangguna OSF, nyiptakeun akun OSF atanapi asup sareng anjeun ORCID idéntifikasi.
  • Pikeun unggah hiji naskah, kantun sered sareng teundeun file tina desktop anjeun, teras klik simpen kanggo ngamimitian unggah na.
  • Pilih salah sahiji disiplin anu relevan sareng tambahkeun saloba anu dirasa perlu.

Upami anjeun ngabagi vérsi artikel anu parantos diterbitkeun sateuacana, mangga tambahkeun tulisanna DOI pikeun nyambungkeunana. Anjeun tiasa nambihan kecap konci naon waé, tanggal publikasi, sareng abstrak.

  • Pikeun nambihan panulis ko, mangga parios upami aranjeunna pangguna OSF kadaptar; lamun teu, tambahkeunana ku email.

Pngajakan mastikeun yén sadaya panulis kawéntar sadar, sareng parantos sapuk, kiriman. Aranjeunna bakal dibéjaan nalika kiriman preprint.

  • Kirimkeun tulisan anjeun. Kiriman bakal ngalaman modifikasi pikeun pamariksaan kualitas sareng patuh kana daftar pariksa kami sareng dipedar online dina waktu 3 dugi ka 5 dinten kerja.

Ngédit salah sahiji persiapan anu ditampi anjeun, Anjeun tiasa ngamutahirkeun épék DOI kalayan versi naskah artikel anu langkung énggal liwat akun OSF anjeun. Pilari langkung seueur inpormasi ngeunaan cara ngalakukeun éta di help.osf.io/hc/en-us/articles/360019930573-Edit-Your-Preprint

Tulisan blog anu aya patalina

[Webinar] Ngenalkeun AfricaArXiv

Oct 2018 - webinar ieu ngenalkeun AfricaArXiv, layanan preprint gratis anyar kanggo Émuwan Afrika. Pamilon ningali kumaha ngalebetkeun paniliti sorangan pikeun nyakup dina koleksi AfricaArXiv ogé sababaraha kauntungan anu ngalaksanakeun éta tiasa nyangking nyebarkeun ilmu anu langkung ageung sareng kasempetan anu langkung ningkat pikeun ngawangun kolaborasi di luar Afrika.

mi, ipsum sit eleifend suscipit Praesent