nu Pusat Ilmu Élmu Terbuka host AfrikaArxiv ngalangkungan server Open Science Framework Preprints Obat Présip OSF.

Prosés kaluman

Please turutan padoman dina kami 'Sateuacan anjeun ngirimkeun'halaman. Bisi aya patarosan kirimkeun kami e-mail ka ngirimkeun@africarxiv.org.
Salaku tambahan anjeun panginten hoyong maca help.osf.io/…/How-to-Prepare-Your-Print

Sakali naskah anjeun siap kiriman lebet kana Wéb kaluman OSF AfricaArxiv.

  • Salaku mimitina waktu Pangguna OSF, nyiptakeun akun OSF atanapi asup sareng anjeun ORCID idéntifikasi.    
  • Pikeun unggah hiji naskah, kantun sered sareng teundeun file tina desktop anjeun, teras klik simpen kanggo ngamimitian unggah na.
  • Pilih disiplin anu relevan.

Upami anjeun ngabagi vérsi artikel anu parantos diterbitkeun sateuacana, mangga tambahkeun tulisanna DOI pikeun nyambungkeunana. Anjeun tiasa nambihan kecap konci naon waé, tanggal publikasi, sareng abstrak.

  • Pikeun nambihan panulis ko, mangga parios upami aranjeunna pangguna OSF kadaptar; lamun teu, tambahkeunana ku email.

Pngajakan mastikeun yén sadaya panulis kawéntar sadar, sareng parantos sapuk, kiriman. Aranjeunna bakal dibéjaan nalika kiriman preprint.

  • Kirimkeun tulisan anjeun. Kiriman bakal ngalaman modifikasi pikeun pamariksaan kualitas sareng patuh kana daftar pariksa kami sareng dipedar online dina waktu 3 dugi ka 5 dinten kerja.

Ngédit salah sahiji persiapan anu ditampi anjeun, Anjeun tiasa ngamutahirkeun épék DOI kalayan versi naskah artikel anu langkung énggal liwat akun OSF anjeun. Pilari langkung seueur inpormasi ngeunaan cara ngalakukeun éta di help.osf.io/hc/en-us/articles/360019930573-Edit-Your-Preprint

Anjeun tiasa gabung sareng kami dina ngaliput biaya pikeun préprint hostingArArXiv dina Open Science Framework (OSF). Kanggo detil mangga buka opencollective.com/africarxiv/contribut/africarxiv-on-osf-2020-25060

Langkung seueur eusi Afrika dina OSF

OSF pikeun Institusi

Leuwih jéntré ngeunaan Reproduksi Panaliti Digital Afrika: Pemetaan Bentangafricarxiv.org/african-digital-research-repositories
- éta [Data set] sayogi di doi.org/10.5281/zenodo.3732172

AfricArXiv dina OSF - presentasi

Tulisan blog anu aya patalina

[Wébinar] Ngenalkeun AfricaArXiv

Oct 2018 - webinar ieu ngenalkeun AfricArXiv, layanan preprint gratis gratis pikeun Élmuwan Afrika. Peserta ningali kumaha ngalebetkeun panilitianna nyalira pikeun dilebetkeun kana kempelan AfricArXiv ogé sababaraha kaunggulan anu dilakukeun ku éta tiasa nyandak istilah bagi-bagi pangetahuan anu langkung lega sareng kasempetan anu ningkat pikeun ngawangun kolaborasi di jero sareng luar Afrika.

Kotektak ngalangkungan AfricArXiv dina OSF