Logo PubPub

Ngeunaan PubPub

PubPub, proyék unggulan ti Grup Futures Group, diluncurkeun dina taun 2017. Platform open source ngadukung puluhan jurnal ulama sareng buku-buku ti penerbit anu didasarkeun ku komunitas sareng komunitas, sareng ampir sarébu publikasi akar umbi anu diciptakeun sareng dikelola ku sarjana ilmiah sareng akademik departemen. PubPub sosialisasi prosés nyiptakeun élmu ku cara ngahijikeun paguneman, annotasi, sareng vérsi kana publikasi digital anu pondok sareng panjang.

prosedur

Upami anjeun parantos damel, ayeuna nuju diusahakeun, atanapi badé ngusahakeun panalungtikan anu patalina sareng péparahan koronavirus sareng badé kintunan, punten tuturkeun petunjuk ieu di handap.

1. Ngarekam pidio anjeun

Punten alamatkeun panyungsi khusus atanapi titik panalungtikan. 

  1. Sebut nami, gabungan, disiplin, sareng nagara.
  2. Bahas ilmu anu aya hubunganana anu anjeun parantos kéngingkeun atanapi ngarepkeun karya anjeun, kalebet metodologi sareng pendekatan ilmiah.
  3. Jieun usul hasil tina kasimpulan atanapi pengamatan anjeun. Upami tiasa, punten kalebet ogé saha waé anu bakal milarian padamelan ieu paling penting (daérah panalungtikan sanés atanapi padamelan lumangsung, poténsi kolaborasi).
  4. Nyebutkeun 3 ka 5 référénsi, kalebet anjeun sorangan. Punten nawiskeun cekap inpormasi (nami pangarang, taun terbitan, judul jurnal, judul artikel) pikeun rujukan anu tiasa dipanggihan ku tim kami. Upami tiasa nambihan doi masing-masing dina bentuk kiriman.
  5. Nyarios yén anjeun satuju pikeun ngabagikeun rékaman ieu dina a Lisénsi CC-BY.

2. Kirimkeun rekaman anjeun

Mangga pigunakeun formulir ieu. Pastikeun ngeusian sadaya bidang anu diperyogikeun sareng unggah rékaman anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi gangguan, punten email: info@africarxiv.org

Mangga baca pedoman urang sateuacan anjeun ngirimkeun, mastikeun yén anjeun matuh ka Daptar pariksa sareng nyayogikeun sagala inpormasi anu dipikabutuh dina naskah anjeun.

3. Naon anu diarepkeun

Saatos ngintunkeun rékaman anjeun, anjeun tiasa ngaharepkeun ngadangu deui ti kami dina 5 dinten damel.

Upami ditampi, kaluman anjeun bakal ditranskrip sareng rujukan anu relevan ditambah. Berkas audio / visual bakal dipasang dina online ka Koleksi AfricaArXiv PubPub kalayan crossref DOI sareng CC ku 4.0 lisénsi atribusi .. File téks na bakal diunggah kana salah sahiji platform pasangan AfricArXiv (OSF, ScienceOpen, atanapi Zenodo).

Kami bakal nambihan terjemahan AI / mesin téks ka 2-3 basa anu sanés upami anjeun nunjukkeun mana-mana kiriman anjeun sareng khususna upami bahasa anu penting diantarana ku kontéks régional.

Dina hal naon masalah, patarosan atanapi masalah, email: info@africarxiv.org