Pindah ka scienceopen.com/collection/africarxiv/…/submit
> Ngadaptarkeun sareng anjeun ORCID
> unggah naskah anjeun
> Bérés 🙂

Mangga baca pedoman urang sateuacan anjeun ngirimkeun, mastikeun yén anjeun matuh ka Daptar pariksa sareng nyayogikeun sagala inpormasi anu dipikabutuh dina naskah anjeun.

Kalebet kana naskah anjeun tarjamahan tina judul, abstrak / ringkesan sareng kecap konci dina basa tradisional Afrika sareng / atanapi basa sanés anu sanés anu anjeun kirimkeun (sapertos Inggris <> Perancis <> Arab <> Portugis). Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan keragaman basa dina Élmu buka https://info.africarxiv.org/languages/

Anggota tim AfricArXiv bakal mariksa kintunan pikeun kriteria resmi sakumaha ditetélakeun dina 'daptar cek pangiriman naskah '.

Upami aya persetujuan naskah anjeun, éta bakal dipedalkeun dina Koleksi ScienceOpen AfricaArXiv Preprints kalayan crossref DOI sareng CC ku 4.0 lisénsi idéntitas.

Anjeun ayeuna tiasa ngajak panaliti anu sanés dina lapangan anjeun pikeun nulis laporan Open Peer Review.

Bisi aya patarosan mangga email kami di info@africarxiv.org.

Ngeunaan ScienceOpen

ScienceOpen mangrupikeun jaringan gratis anu ngahargaan sareng ngadorong prakték Élmu Terbuka. Dina platform ScienceOpen anjeun tiasa:

Saatos pendaptaran anjeun tiasa nganggo sadaya alat interaktif anu sayogi dina ScienceOpen - gratis. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi sareng ngadaptar di scienceopen.com.

Langkung seueur eusi anu fokus kana Afrika dina ScienceOpen

Sayogi dina kumu.io/a2p/african-digital-research-repositories#institutional/scienceopen

Ti urang 'wartos' bagian

Mitra strategis sareng ScienceOpen

ScienceOpen sareng AfricaArXiv damel damel pikeun nyayogikeun panaliti Afrika anu langkung gancang pisibilitas, jejaring sareng kolaborasi kasempetan. Platform panilitian sareng penerbitan ScienceOpen nyayogikeun jasa sareng fitur…
Maca deui

Kotektak ngalangkungan AfricArXiv dina ScienceOpen

Sayogi dina scienceopen.com/collection/africarxiv