Ngeunaan ScienceOpen

ScienceOpen mangrupikeun jaringan bébas anu pahala sareng nyorong prakték Open Science. Dina platform ScienceOpen anjeun tiasa:

Saatos pendaptaran anjeun tiasa nganggo sadaya alat interaktif anu sayogi dina ScienceOpen - gratis. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi sareng ngadaptar di scienceopen.com.

Kirimkeun via ScienceOpen

Pikeun ngalebetkeun naskah preprint via ScienceOpen, anjeun kedah gaduh identifier digital ORCID diverifikasi. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi sareng ngadaptar di ORCID.org.

Mangga baca pedoman urang sateuacan anjeun ngirimkeun, mastikeun yén anjeun matuh ka Daptar pariksa sareng nyayogikeun sagala inpormasi anu dipikabutuh dina naskah anjeun.

Punten lebetkeun ogé naskah anjeun tina terjemahan ringkes ringkes dina basa Afrika tradisional. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan ragam basa dina Ilmu https://info.africarxiv.org/languages/.

Anggota tim AfricaArXiv bakal pariksa kiriman pikeun kritéria formal sapertos anu digentos dina 'pamariksaan naskah'.

Upami aya persetujuan naskah anjeun, éta bakal dipedalkeun dina Koleksi ScienceOpen AfricaArXiv Preprints kalayan crossref DOI sareng CC ku 4.0 lisénsi idéntitas.
Anjeun ayeuna tiasa ngajak panaliti anu sanés dina lapangan anjeun pikeun nulis laporan Open Peer Review.

Bisi aya patarosan mangga email kami di info@africarxiv.org.

dapibus Donec sed Sed venenatis ipsum accumsan Curabitur amet,