Naha upload anjeun muncul dina komunitas Zenodo ieu?

  • Pencét tombol 'upload upload' héjo pikeun unggah kana komunitas ieu.
  • Salah sahiji kurator komunitas AfricaArXiv kami dibéjakeun sareng bakal nolak atanapi nolak unggahan anjeun (tingali jinis sareng format anu ditampi).
  • Upami unggah anjeun ditampik ku kurator, éta bakal tetep aya dina Zenodo, ngan henteu aya di komunitas ieu.
venenatis, Phasellus sit non id leo efficitur. felis