Kami nuju ngusahakeun ngawangun hiji gedong réprokan anu kagungan di Afrika sareng janten ngahontal ka ngabahas sareng sababaraha organisasi sareng mitra sanés. Samentara éta, urang hasil gawé bareng sareng panyayapan réprésérasi ngadeg salaku didaptarkeun di handap ieu.

Mangga baca garis panduan urang 'Sateuacan anjeun ngirimkeun'sareng tuturkeun petunjuk dina platform anu anjeun pikahoyong.

Pilih hiji platform dihandap ieu pikeun ngalebetkeun hasil panalungtikan anjeun:

nu Framework Élmu Terbuka (OSF) mangrupikeun alat manajemén proyék sumber gratis sareng anu kabuka anu ngadukung peneliti sapanjang sakumna gaya hirup. | kos.io/our-produk/osf/

>> Kumaha ngalebetkeun via OSF

Zenodo mangrupikeun jasa anu sederhana sareng inovatif sahingga peneliti ngabagi sareng nunjukkeun hasil panalungtikan tina sagala bidang élmu. | zenodo.org

>> Kumaha ngalebetkeun via Zenodo

ScienceOpen mangrupikeun platform penemuan kalayan fitur interaktif pikeun sarjana pikeun ningkatkeun pidangan panalitianana, muka dampak, sareng nampi kiridit kanggo éta. | scienceopen.com

>> Kumaha ngalebetkeun via ScienceOpen


Login sareng login kalayan iD ORCID anjeun

logo orcid

ORCID nyayogikeun identik digital pengkuh anu katelah ORCID iD anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun sareng ngabagi inpormasi profésional anjeun (hubungan, hibah, publikasi, ulasan peer, sareng sajabana) sareng sistem anu sanés, mastikeun anjeun nampi pangakuan pikeun sadaya sumbangan ilmiah anjeun. Tilu urang repositori pasangan OSF, Zenodo sareng ScienceOpen parantos ngintegrasi ORCID kana sistemna sareng ngijinkeun para ilmuwan pikeun sacara lancar ngadaptar, login sareng ngapdet data hasil aranjeunna kana catetan ORCID.

Bandingkeun fitur tina platform jasa:

Aliquam elementum eleifend Donec sed elit. ultricies at neque. venenatis