Kami nuju ngusahakeun ngawangun hiji gedong réprokan anu kagungan di Afrika sareng janten ngahontal ka ngabahas sareng sababaraha organisasi sareng mitra sanés. Samentara éta, urang hasil gawé bareng sareng panyayapan réprésérasi ngadeg salaku didaptarkeun di handap ieu.

Mangga baca garis panduan urang 'Sateuacan anjeun ngirimkeun'sareng tuturkeun petunjuk dina platform anu anjeun pikahoyong.

Pilih hiji platform dihandap ieu pikeun ngalebetkeun hasil panalungtikan anjeun:

ScienceOpen mangrupikeun platform penemuan kalayan fitur interaktif pikeun sarjana pikeun ningkatkeun pidangan panalitianana, muka dampak, sareng nampi kiridit kanggo éta. | scienceopen.com

>> Kumaha ngalebetkeun via ScienceOpen

PubPub, proyék unggulan ti Grup Futures Group, diluncurkeun dina taun 2017. Platform open source ngadukung puluhan jurnal ulama sareng buku-buku ti penerbit anu didasarkeun ku komunitas sareng komunitas, sareng ampir sarébu publikasi akar umbi anu diciptakeun sareng dikelola ku sarjana ilmiah sareng akademik departemen. PubPub sosialisasi prosés nyiptakeun élmu ku cara ngahijikeun paguneman, annotasi, sareng vérsi kana publikasi digital anu pondok sareng panjang.

Zenodo mangrupikeun jasa anu sederhana sareng inovatif sahingga peneliti ngabagi sareng nunjukkeun hasil panalungtikan tina sagala bidang élmu. | zenodo.org

>> Kumaha ngalebetkeun via Zenodo

nu Framework Élmu Terbuka (OSF) mangrupikeun alat manajemén proyék sumber gratis sareng anu kabuka anu ngadukung peneliti sapanjang sakumna gaya hirup. | kos.io/our-produk/osf/

>> Kumaha ngalebetkeun via OSF


Login sareng login kalayan iD ORCID anjeun

logo orcid

ORCID nyayogikeun identik digital pengkuh anu katelah ORCID iD anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun sareng ngabagi inpormasi profésional anjeun (hubungan, hibah, publikasi, ulasan peer, sareng sajabana) sareng sistem anu sanés, mastikeun anjeun nampi pangakuan pikeun sadaya sumbangan ilmiah anjeun. Tilu urang repositori pasangan OSF, Zenodo sareng ScienceOpen parantos ngintegrasi ORCID kana sistemna sareng ngijinkeun para ilmuwan pikeun sacara lancar ngadaptar, login sareng ngapdet data hasil aranjeunna kana catetan ORCID.

Bandingkeun fitur tina platform jasa:

leo. Aenean justo dolor vulputate, mattis odio