Kami nuju ngusahakeun ngawangun gedong réprokan preprint milik Afrika. Samentawis sareng pikeun ngorbankeun maksimal pikeun hasil kaluaran panélanan Afrika, urang hasil gawé bareng panyadia gudang ulama anu didirikeun.

Mangga baca garis panduan urang 'Sateuacan anjeun ngirimkeun'sareng turutan pitunjuk dina platform Repository pilihan anjeun.

Upami anjeun peryogi klarifikasi atanapi bantosan langkung lanjut ngeunaan ngalebetkeun tulisan anjeun, punten email ngirimkeun@africarxiv.org sareng kami bakal tiasa ngabantosan anjeun.

Login sareng login kalayan iD ORCID anjeun

logo orcid

ORCID nyayogikeun identik digital pengkuh anu katelah ORCID iD anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun sareng ngabagi inpormasi profésional anjeun (hubungan, hibah, publikasi, ulasan peer, sareng sajabana) sareng sistem anu sanés, mastikeun anjeun nampi pangakuan pikeun sadaya sumbangan ilmiah anjeun. Repositori pasangan kami OSF, Zenodo, sareng ScienceOpen ngagaduhan ORCID kana sistemna sareng ngijinkeun para ilmuwan pikeun sacara lancar ngadaptar, login sareng ngapdet data hasilna kana catetan ORCID.

nu Framework Élmu Terbuka (OSF) mangrupikeun alat manajemén proyék anu gratis sareng open source anu ngadukung peneliti sapanjang hirupna proyék maranéhna.

ÉlmuBuka mangrupikeun platform penemuan kalayan fitur interaktif pikeun sarjana pikeun ningkatkeun pidangan panalitianana, muka dampak, sareng nampi kiridit kanggo éta.

PubPub sosialisasi prosés nyiptakeun élmu ku cara ngahijikeun paguneman, anotasi, sareng vérsi kana publikasi digital anu pondok sareng panjang.

buah arangabagikeun mangrupikeun tempat panyimpenan dimana pangguna tiasa nyayogikeun sadaya hasil panilitian na sayogi dina a karawat, kabagi jeung kapendak cara.

Qeios nyaéta ngungkabkeun cara-cara anyar pikeun nyiptakeun sareng nyebarkeun élmu.

Zenodo mangrupikeun jasa anu sederhana sareng inovatif sahingga peneliti ngabagi sareng nunjukkeun hasil panalungtikan tina sagala bidang élmu.

Bandingkeun fitur