Tim moderasi kami bakal mutuskeun nampi kintunan anjeun dumasar kana kriteria ieu:

1) relevansi Afrika 

(mastikeun salah sahiji di handap ieu berlaku)

  • Naha aya salah sahiji atanapi pangarang Afrika? (pariksa profil linkin na atanapi Éntri ORCID)
  • Naha aya salah sahiji atanapi langkung lembaga hubungan anu didaptarkeun di Afrika?
  • Naha karya na ngagaduhan kaitan langsung ka buana Afrika atanapi éta masarakat?
  • Naha istilah 'Afrika' disebatkeun dina judulna, abstrak atanapi perkenalan sareng diskusi?

2) Daptar pangarang

  • sadaya panulis kalayan nami lengkepna
  • Mimiti di capitals, sapertos Mohammad Ibrahim
  • Henteu aya judul akademik dina daptar panulis

3) Karacunan

  • Institusi akademik atanapi risikan (langkung dipikaresep)
  • LSM, pihak katilu anu sanés
  • Organisasi internasional (World Bank, Badan UN atanapi mirip) 
  • Lembaga pamaréntahan

4) Lisénsi

  • Langkung resep CC-BY 4.0 (Atribusi Pangarang Creative Commons)
  • Punten dicatet yén OSF parantos lisensi standar anu ditunjuk sacara standar, janten sigana kedah naroskeun pangarang dobel pariksa lisénsi anu dipilih (teu kahaja atanapi tujuanana)

5) Metodologi

  • Jelas pedaran metodologi anu ngarujuk judul sareng topik

6) Data susunan (upami berlaku)

  • Naha tautan kana badé anu disayogikeun sarengna dipasang dina kotak data kabuka? Upami henteu, punten naros pangarang kalebetana

7) Rujukan