Puseur Élmu Terbuka sareng AfricaArXiv Peluncuran Préparasi branded Preprint

Ogé dipedar dina kos.io/about/news/center-open-science-and-africarxiv-launch-branded-preprint-service/ Charlottesville, VA The Center for Open Science (COS) sareng AfricaArXiv parantos ngaluncurkeun layanan preprint énggal anu bakal muka pengetahuan ilmiah di nagara-nagara Afrika dina sababaraha widang ilmiah. AfricaArXiv (African Science Archive) mangrupikeun gudang aksés kabuka anu énggal sareng gratis di #ScienceinAfrica kanggo para ilmuwan Afrika pikeun ngababarkeun hasil panalungtikannana Maca deui…

ultricies Curabitur neque. Aliquam Lorem commodo felis