AfricaArXiv di # osc2019

AfricaArxiv diwakilan dina Konferensi Élmu Internasional Terbuka (# osc2019) di Berlin, Jerman ku Jo Havemann dina téma: "Naon peran anu bisa dibuka sains dina élmu dialog Selatan-Kalér?" Mimitina konperénsi éta nyaéta Buka Ilmu Barcamp Open Science (#oscibar ) - dimana urang ngawitan sési perkawis pentingna ragam basa Maca deui…

ceramah pulvinar risus. ut dolor vulputate, accumsan velit, massa libero