Integrasi ORCID dina OSF, ScienceOpen sareng Zenodo via AfricaArXiv

ORCID sareng AfricaArXiv aya kolaborasi pikeun ngabantosan élmuwan Afrika pikeun memajukeun karirna ngaliwatan identifikasi unik. ORCID ngarojong dina AfricaArXiv sareng nyorong para ilmuwan Afrika - sareng ilmuwan non-Afrika anu damel kana jejer Afrika - ngabagi kaluaran panalungtikan maranéhanana dina hiji toko Akses Open Open, jurnal atanapi dina digital sanés anu tiasa diaksés. Maca deui…

ceramah eget tempus dapibus sem, ut at