Wawancara sareng Joy Owango, TCC Afrika

Diréktur Eksekutif TCC Afrika sareng mitra proyék AfricaArXiv, Joy Owango ngobrol sareng Komunitas Usaha Afrika ngeunaan modélna, cita-cita sareng kaayaan pendidikan tinggi sareng panalungtikan ayeuna di Sub Saharan Afrika. Asalna diterbitkeun di africabusinesscommunities.com/…/ Pusat Pelatihan dina Komunikasi mangrupikeun organisasi anu saétem pikeun 14 taun anu henteu-kauntungan pikeun hasil gawé babarengan Maca deui…

Buka Élmu di Afrika

Justin Ahinon sareng Jo Havemann (duanana pangadeg tina AfricaArXiv) ngobrol dina tulisan ieu ngeunaan kamekaran Open Science Services di Afrika, inisiatif, kaayaan ayeuna sareng kaayaan di masa depan. [Asalna diterbitkeun di elephantinthelab.org] Open Science janten langkung populér di dunya sareng nyayogikeun kasempetan anu teu pernah pernah dilakukeun pikeun élmuwan di Afrika. Maca deui…

Platform Élmu Terbuka Afrika: Mangpaat Élmu sareng Élmu ngeunaan Kahareup

Peserta AfrikaPartisipasi Bengkel Strategi Strategi Terbuka Afrika, Maret 2018; Déwan Penasihat, Project Platform Élmu Terbuka Afrika; Papan Penasihat Téknis, Platform Élmu Terbuka Afrika; Boulton, Geoffrey; Hodson, Simon; Serageldin, Ismail; Qhobela, Molapo; Mokhele, Khotso; Dakora, Felix; Veldsman, Susan; Wafula, Joseph doi.org/10.5281/zenodo.1407488 Dokumén ieu nampilkeun draf strategi sareng Maca deui…

dolor. ultricies facilisis Praesent odio Sed