COVID-19 Afrika Réspon

Ngokolakeun sumberdaya tina sareng pikeun sagala tingkat komunitas-komunitas Afrika pikeun koordinat COVID19-résponasi ku organisasi Afrika sareng pangaruh Rébuan individu sareng ratusan akar umbi sareng organisasi internasional, CBO, NPOs, pamaréntahan sareng industri nyambut damel pikeun ngirangan épéktipik dina Benua Afrika. Kami henteu Maca deui…

Aenean id justo mattis id, elit. dina mattis dapibus