Mitra strategis sareng ScienceOpen

ScienceOpen sareng AfricaArXiv mangrupikeun kasalametan pikeun nyayogikeun panaliti Afrika kalayan pisibilitas gancang, jaringan sareng kasempetan kolaborasi. Platform panaliti sareng medarkeun ScienceOpen nyayogikeun jasa sareng fitur anu relevan pikeun penerbit, lembaga sareng panaliti anu sami, kalebet dina kontén hosting, wangunan kontéks, ogé fitur papanggihan. Kami bungah pisan pikeun pasangan sareng Maca deui…

ut odio leo vulputate, Donec in Aenean quis mi, tristique ipsum