Anggota tim AfricaArXiv sacara profésional kalayan kasang tukang dina sagala rupa latar sareng kaahlian dina sagala widang anu aya hubunganana sareng Atikan Tinggi sareng Panaliti di Afrika.
Naha anjeun hoyong ngiringan tim AfricaArXiv? Taros Kami sareng hayu urang terang kumaha anjeun tiasa nyumbang.
Pikeun patarosan umum punten e-mail info@africarxiv.org.

Obasegun Ayodele

Co-pangadeg sareng CTO at Vilsquare.org, Nigeria

Manajer proyék sareng panaliti dina sektor sapertos kaséhatan, pendidikan, konstruksi, hukum, vokasional, manufaktur, sareng kaamanan & panjagaan.

Fayza Mahmoud

Iskandariah Universitas, Mesir

Biokimia ngiringan gelar MSc dina Neuroscience sareng Biotechnology sareng latar téknis dina biologi molekular sareng budaya sél batang.

Johanssen Obanda

Diréktur di Jabulani Pemuda kanggo Transformasi (JAY4T), Kenya

Biochemist sareng komunikator ilmiah anu gaduh markisa pikeun Konservasi Biologi sareng nyepetkeun program konservasi lokal.

Umar Ahmad

Pusat Panaliti Élmu sarta Génétika Regeneratif (GRMCR) Universitas Putra Malaysia (UPM) sareng Institut Genome Malaysia (MGI) [ORCiD]

Murid PhD of Human Genetics damel dina panilitian dasar sareng nerjemahkeun pikeun ngamekarkeun terapi sasaran pikeun kanker kandung kemih ku ngagunakeun téknologi seureutan luhur.

Michael Cary

West Virginia University, AS [ORCiD]

Siswa PhD sareng sababaraha taun dina industri pangalaman salaku élmuwan data. Panalitianana difokuskeun ékonomi ékologis, kelestarian, ékonomi spasial, sareng téori grafik.

Nada Fath

Mohamed V University & Hassan II Institute of Agronomy and Veterinary Medicine, Rabat, Maroko [ORCiD]

Murid PhD dina Neuroscience

Gregory Simpson

Universitas Cranfield, Inggris & Afrika Kidul

Manajer Data Panaliti anu gaduh pangalaman dua puluh taun dina curation digital sareng fokus kana Open Access, Open Data sareng nyayogikeun pituduh kana prakték anu saé dina bidang manajemén data sareng Ilmu Élmu Terbuka.

Hisham Arafat

EMEA Konsultasi Aplikasi, Mesir

Konsultan Digital Transformasi Digital / Ilmuwan Data, Panaliti & Pangwangunan Insinyur, Arsitéktur Solusi Utama Master sareng Manajer Program Lean-Agile.

Justin Sègbédji Ahinon

Pendiri koosAArXiv, IGDORE, Bénin [ORCiD]

Pamekar WordPress kalayan latar dina inpormasi terapan sareng minat anu kuat dina masalah aksés kabuka di Afrika ogé dina nyebarkeun ilmu sareng hartos anu dilaksanakeun di buana.

Lukas Okelo

Universitas Téknis di Kenya [ORCiD]

Insinyur software sareng panaliti dina téknologi generasi sasarengan kanyataan dicampur sareng realitas maya, platform blockchain, sareng sensor hawa kualitas anu rendah.

Mahmoud M Ibrahim

Uniklinik RWTH Aachen, Jérman & Mesir

Sistem biologi Panaliti, ngagunakeun pangajaran mesin pikeun ngawangun modél dugaan tina sistem biologis tina data-data throughput anu ageung, utamina data sekuen. Ayeuna damel dina ngartos panyakit anu ngagabungkeun data sabar sareng klinis pasien. Sateuacanna damel di Biotéhnologi sareng industri Panalungtikan klinis.

RyszardA

Ryszard Auksztulewicz

MPI Éstetika Empiris, Jerman & Universitas Kota Hong Kong [ORCiD]

Marie Sklodowska-Curie Global Fellow;
Postdoc Neurosains damel dina widang kognitif, komputasional, sareng sistem neurosistansi. Kapentingan ilmiah kalebet coding dugaan, perhatian, sareng persépsi.

Osman Aldirdiri

Universitas Khartoum, Sudan [ORCiD]

Siswa kadokteran, panaliti, wirausaha sareng pendukung pikeun katélangan dina panalungtikan, data, sareng pendidikan. Museurkeun ngawangun budaya riset kabuka di Afrika sareng kapercayaan teguh dina ragam sareng inpormasi. Ngadegkeun Open Sudan, mangrupikeun inisiatif advokasi kabuka nasional. Anjeunna ogé panitia eksekutif SPARC Afrika, panaséhat pikeun Buka Pangetahuan Peta sareng dewan direksi pikeun FORCE11.

Jo Havemann

Pendiri koosAArXiv, Aksés 2 Perspektif', IGDORE, Jérman & Kenya [ORCiD]

Palatih sareng konsultan dina Open Science Communication and Science Project Management. Kalayan museurkeun kana alat digital pikeun sains sareng labélna ', anjeunna tujuanana kanggo nguatkeun Panaliti di bawana Afrika ngaliwat Open Science.

Board piwuruk

Joyce Achampong

Diréktur pelaksana, Pivot Atikan Global Konsultan Grup

Mukama Daérah

Universitas Rwanda

Bungah Owango

Diréktur pelaksana, Pusat Pelatihan dina Komunikasi (TCC-Afrika)

Nabil Ksibi

ORCID Engagement Lead [ORCiD]

Ahmed Ogunlaja

Universitas Washington & Buka Aksés Nigeria

Louise Bezuidenhout

Universitas Oxford (Inggris), Universitas Witwatersrand (RSA) sareng IGDORE [ORCiD]

risus. elementum ut ut ultricies eleifend sit non