Anggota tim AfricaArXiv sacara profésional kalayan kasang tukang dina sagala rupa latar sareng kaahlian dina sagala widang anu aya hubunganana sareng Atikan Tinggi sareng Panaliti di Afrika.
Naha anjeun hoyong ngiringan tim AfricaArXiv? Taros Kami sareng hayu urang terang kumaha anjeun tiasa nyumbang.
Pikeun patarosan umum punten e-mail info@africarxiv.org.

Obasegun Ayodele

Strategi & Jangkauan

Co-pangadeg at Vilsquare.org sareng manajer proyék sareng panaliti dina sektor sapertos kaséhatan, pendidikan, konstruksi, hukum, vokasional, manufaktur, sareng kaamanan & panjagaan.
// dumasar di Nigeria

Bungah Owango

Strategi & Jangkauan

Diréktur di Pusat Latihan di Komunikasi, TCC-Afrika - pusat latihan dumasar-Afrika munggaran ngajarkeun kaahlian komunikasi anu épéktip pikeun élmuwan.
// dumasar di Kenya

Johanssen Obanda

Manajer komunitas

Biochemist sareng komunikator ilmiah anu gaduh markisa pikeun Konservasi Biologi ogé pangadeg sareng sutradara organisasi nonoman Jabulani Pemuda kanggo Transformasi (JAY4T) sareng mempermudah program konservasi lokal di Kenya.

Ahmed Ogunlaja

Strategi & Jangkauan

Dokter médis di Lagos, Nigeria sareng sarjana kawijakan kaséhatan di Universitas Washington di St Louis, AS. Anjeunna mangrupikeun pangadeg Open Access Nigeria, hiji organisasi advokasi damel pikeun ngamajukeun aksés online pikeun panalungtikan, data sareng sumber pendidikan. // didasarkeun di Nigeria & AS

Justin Sègbédji Ahinon

Ngamekarkeun IT

[AfricaArXiv ko-pangadeg] pamekar WordPress kalayan kasang tukang dina statistik anu diterapkeun sareng minat anu kuat dina masalah aksés kabuka di Afrika ogé dina nyebarkeun ilmu sareng cara anu dilaksanakeun di buana. | Website wéb Sègbédji - ORCID // dumasar di Benin

Lukas Okelo

Ngamekarkeun IT

Insinyur perangkat lunak sareng panaliti dina téknologi generasi anu sasarengan kanyataan dicampur sareng kanyataan maya, platform blockchain, sareng sensor hawa kualitas anu rendah. | ORCID - Google Sarjana // dumasar di Kenya

Hisham Arafat

Ngamekarkeun IT

Konsultan Digital Transformasi Digital / Ilmuwan Data, Panaliti & Pangwangunan Insinyur, Arsitéktur Solusi Utama Master sareng Manajer Program Lean-Agile.
// dumasar di Mesir

Gregory Simpson

Kiriman moderasi

Manajer Data Panalungtikan di Universitas Cranfield kalayan pangalaman dua puluh taun dina curation digital. Karya museurkeun kana Open Access / Data sareng nyayogikeun pituduh kana prakték anu saé dina bidang manajemén data sareng Ilmu Élmu Terbuka. // dumasar di Inggris

Michael Cary

Kiriman moderasi

Siswa PhD dina Divisi Ékonomi Sumberdaya sareng Manajemén di Universitas West Virginia sareng sababaraha taun dina industri pangalaman salaku élmuwan data. Panalitianana difokuskeun ékonomi ékologis, kelestarian, ékonomi spasial, sareng téori grafik. | ORCID - Google Sarjana // dumasar di Amérika Serikat

Osman Aldirdiri

Koordinasi & Strategi

Siswa kadokteran, panaliti, wirausaha sareng ngajénakeun pikeun katelusan dina panalungtikan, data, sareng pendidikan. Museurkeun ngawangun budaya riset kabuka di Afrika sareng kapercayaan teguh dina ragam sareng inpormasi. Ngadegkeun Open Sudan, mangrupikeun inisiatif advokasi kabuka nasional. Anjeunna ogé panitia eksekutif SPARC Afrika, panaséhat pikeun Buka Pangetahuan Peta sareng dewan direksi pikeun FORCE11. | ORCID | e-mail: osman@africarxiv.org // dumasar di Sudan

Jo Havemann

Koordinasi & Strategi

[AfricaArXiv ko-pangadeg] Palatih sareng konsultan dina Open Science Communication and Science Project Management. Kalayan museurkeun kana alat digital pikeun sains sareng labélna 'Aksés 2 Perspektif', anjeunna ngerjakeun nguatkeun Panaliti di buana Afrika ngaliwat Open Science. | ORCID | e-mail: jo@africarxiv.org
// didasarkeun di Jerman & Kenya

Dillon Jibril

Ngamekarkeun IT

// dumasar di Afrika Kidul

Board piwuruk

[geura sumping]

dictum mattis risus ante. ut eleifend non risus. dkk, nec egetan