Anggota tim AfricaArXiv sacara profésional kalayan kasang tukang dina sagala rupa latar sareng kaahlian dina sagala widang anu aya hubunganana sareng Atikan Tinggi sareng Panaliti di Afrika.
Naha anjeun hoyong ngiringan tim AfricaArXiv? Taros Kami sareng hayu urang terang kumaha anjeun tiasa nyumbang.
Pikeun patarosan umum punten e-mail info@africarxiv.org.

Lukas Okelo

Universitas Téknis di Kenya [ORCiD]

Insinyur software sareng panaliti dina téknologi generasi sasarengan kanyataan dicampur sareng realitas maya, platform blockchain, sareng sensor hawa kualitas anu rendah.

Ohia Chinenyenwa

Universitas Ibadan, Nigeria, [ORCiD]


Osman Aldirdiri

Universitas Khartoum, Sudan [ORCiD]

Siswa kadokteran, panaliti, wirausaha sareng pendukung pikeun katélangan dina panalungtikan, data, sareng pendidikan. Museurkeun ngawangun budaya riset kabuka di Afrika sareng kapercayaan teguh dina ragam sareng inpormasi. Ngadegkeun Open Sudan, mangrupikeun inisiatif advokasi kabuka nasional. Anjeunna ogé panitia eksekutif SPARC Afrika, panaséhat pikeun Buka Pangetahuan Peta sareng dewan direksi pikeun PAKSA11.

Umar Ahmad

Pusat Panaliti Élmu sarta Génétika Regeneratif (GRMCR) Universitas Putra Malaysia (UPM) sareng Institut Genome Malaysia (MGI) [ORCiD]

Murid PhD of Human Genetics damel dina panilitian dasar sareng nerjemahkeun pikeun ngamekarkeun terapi sasaran pikeun kanker kandung kemih ku ngagunakeun téknologi seureutan luhur.

Niklas Zimmer

Beasiswa Digital Afrika, panalungtikan Mitra, Universitas Stellenbosch, Afrika Kidul [ORCiD]

Ngatur jurusan Jasa Perpustakaan Digital di Perpustakaan UCT sareng teras ngajaga karir bébas anu bénten-bénten, kalebet kuliah dina tiori sareng wacana seni sareng studi kritis di lembaga tersiér di Western Cape, masihan lokakarya dina pidéo, sora sareng fotografi, nulis ulasan, paméran seni fotografina, sareng tampil salaku tukang kendang. Niklas gaduh MA (FA) sareng BA (Hons) ti UCT, ogé BA dina pendidikan ti Universitas Cologne.

Carine Nguemeni

Manajer Proyék Klinis, Rumah Sakit Universitas Würzburg

Anjeunna mangrupikeun élmuwan kahirupan anu sumanget, multibasa sareng pangalaman 10 + taun dina biologi molekular, farmakologi sareng neurosains. Anjeunna parantos ngembangkeun keahlian anu kuat dina neurosains preclinical sareng klinis sacara internasional. Salaku tambahan pikeun karya panilitianna, Carine kalibet dina teureuh sains sareng pangwangunan kapasitas ilmiah di Afrika. Dursasana ieu dimaksudkeun pikeun mempermudah kasempetan diajar lintas disiplin, mindahkeun pengetahuan sareng kolaborasi internasional dina raraga ningkatkeun kualitas ajaran ilmiah sareng panilitian di Afrika. ”

Kevina Zeni

Pusat Latihan Komunikasi - TCC Afrika, Kénya

Daérah anu dipikaresep ku Kevina kalebet panilitian & pamekaran, SDM, élmu data sareng élmu kabuka. Anjeunna ngagaduhan tujuan pikeun ngalangkungan sareng nawiskeun solusi anu nyiptakeun nilai sareng pangalaman anu pikaresepeun dina rohangan kerja anu tiasa katingali repetitive sareng luar biasa.

Hisyam Arafat

EMEA Konsultasi Aplikasi, Mesir

Konsultan Kalungguhan Transformasi Digital / Élmuwan Data, Insinyur Panilitian & Pangembangan, Tukang Arsitéktur Solusi Utama sareng Manajer Program Lean-Agile.

Justin Sègbédji Ahinon

Pendiri koosAArXiv, KECAP, Bénin [ORCiD]

Pamekar WordPress kalayan latar dina inpormasi terapan sareng minat anu kuat dina masalah aksés kabuka di Afrika ogé dina nyebarkeun ilmu sareng hartos anu dilaksanakeun di buana.

Nada Fath

Universitas Mohamed V & Hassan II Institute of Agronomy and Veterinary Medicine, Rabat, Maroko [ORCiD]

Murid PhD dina Neuroscience

Mahmud M Ibrahim

Uniklinik RWTH Aachen, Jérman & Mesir

Sistem biologi Panaliti, ngagunakeun pangajaran mesin pikeun ngawangun modél dugaan tina sistem biologis tina data-data throughput anu ageung, utamina data sekuen. Ayeuna damel dina ngartos panyakit anu ngagabungkeun data sabar sareng klinis pasien. Sateuacanna damel di Biotéhnologi sareng industri Panalungtikan klinis.

Johanssen Obanda

Diréktur di Jabulani Pemuda kanggo Transformasi (JAY4T), Kénya

Biochemist sareng komunikator ilmiah anu gaduh markisa pikeun Konservasi Biologi sareng nyepetkeun program konservasi lokal.

Obasegun Ayodele

Co-pangadeg sareng CTO at Vilsquare.org, Nigeria

Manajer proyék sareng panaliti dina séktor sapertos kaséhatan, pendidikan, konstruksi, hukum, kejuruan, manufaktur, sareng kaamanan & panjagaan.

Olabode Omotoso

Program Pencegahan Kanker Nasional - Nigeria, Universitas Ibadan - Nigeria [ORCiD]

Olabode mangrupikeun nonoman ngora anu gairah kalayan minat khusus ningali Afrika tina impian urang. Anjeunna yakin "kaséhatan téh kabeungharan". Pikeun hirup saé, anjeun kedah damang. Anjeunna ngagaduhan gelar MSc sareng BSc dina Biokimia (Panilitian Kanker sareng Biologi Molekul).
Anjeunna ngarepkeun kasempetan pikeun ngamangpaatkeun kolaborasi, panilitian, kapamimpinan sareng téknis. "

Fayza Mahmoud

Iskandariah Universitas, Mesir

Ahli biokimia milarian gelar MSc di Neurosains sareng Biotéhnologi sareng latar téknis dina biologi molekular sareng budaya sél sirung.

Dr Sara El-Gebali

Pendiri OpenCider, Jérman [ORCiD]

Sara mangrupikeun pangadeg OpenCider sareng Pamimpin Tim Manajemén Data Panilitian anu dumuk di Berlin. Anjeunna sateuacanna damel salaku kurator basis data ilmiah di Laboratorium Biologi Molekuler Éropa (EMBL) -EBI sareng EMBO sareng PhD dina panilitian kanker ti Universitas Bern, Swiss. Anjeunna mangrupikeun pangacara anu kuat pikeun ngawangun komunitas sareng promosi awéwé sareng kelompok anu teu diwakilan dina bidang STEM.

Michael Cary

West Virginia University, AS [ORCiD]

Siswa PhD sareng sababaraha taun dina industri pangalaman salaku élmuwan data. Panalitianana difokuskeun ékonomi ékologis, kelestarian, ékonomi spasial, sareng téori grafik.

Jo Havemann

Pendiri koosAArXiv, Aksés 2 Perspektif', KECAP, Jérman & Kénya [ORCiD]

Palatih sareng konsultan dina Élmu Kabuka Élmu Komunikasi sareng Manajemén Proyek Élmu. Kalayan fokus kana alat digital pikeun sains sareng labél na ', anjeunna ngagaduhan tujuan pikeun nguatkeun Panilitian di buana Afrika ngaliwatan Open Science.

Board piwuruk

Joyce Achampong

Diréktur pelaksana, Pivot Atikan Global Konsultan Grup

Mahmoud Bukar Maina

Sasama Pasca Dokter di Universitas Sussex [ORCiD]

Bungah Owango

Diréktur pelaksana, Pusat Pelatihan dina Komunikasi (TCC-Afrika)

Nabil Ksibi

Dursasana Dursasana ORCID [ORCiD]

Ahmad Ogunlaja

Universitas Washington & Buka aksés Nigeria

Louise Bezuidenhout

Universitas Oxford (Inggris), Universitas Witwatersrand (RSA) sareng KECAP [ORCiD]

Stephanie Okeyo

Di handapeun Mikroskop pamadeg