Tim di TReND di Afrika parantos nyiptakeun jaringan para ahli anu tiasa ngabantosan élmuwan Afrika pikeun ngembangkeun proyék anu dipikahoyong ku kolaborasi online, ku ngalirkeun larangan mobilitas anu disababkeun ku pandemi ayeuna.

Bantosan anu sayogi tiasa dibasajankeun proyék-proyék durasi pondok dugi ka ékspérimén ageung anu ngalegaan mangpirang-pirang bulan bahkan mangtaun-taun sareng tiasa ngarah ka kolaborasi awét saluareun kaayaan global ayeuna kalayan silih kunjungan di tempat sareng silih tukeur.

Kanggo inpormasi lengkep sareng detil download Pedoman Kolaborasi Online TReND di Afrika (PDF).

Abdi ahli

Para ahli tina sagala bidang kailmuan disambut, ti mahasiswa PhD dugi ka profesor, anu karaos hoyong damel parobihan sareng ngabantosan anu sanés pikeun minuhan impian ilmiahna.

Sakali kami nampi lamaran anjeun, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana database proyék kami janten anjeun tiasa mendakan proyek anu cocog sareng katerampilan anjeun sareng waktos anu sayogi.

Abdi gaduh proyek

Tim sahenteuna tilu jalma anu gaduh patarosan alit sareng mamang, atanapi bahkan proyek ageung anu peryogi dukungan awét tiasa dilamar janten pasangan Afrika dina program kolaborasi Online.

Sakali kami nampi proyek anjeun, éta bakal dilebetkeun kana database proyek kami sareng tiasa diaksés ku sadaya ahli pikeun milari panaliti anu paling pas pikeun ngabantosan anjeun dina proyék anjeun. 

Diajar sadayana ngeunaan program kolaborasi TReND di trendinafrica.org/collaborations 

Ngeunaan TReND di Afrika

TReND di Afrika

Élmu Pendukung di Afrika. Di TReND, kami yakin kana nilai inovasi ilmiah pikeun kamajuan ékonomi sareng masarakat. Kami ngadukung panilitian biomédis di Afrika ku masihan panaliti Afrika alat sareng kaahlian pikeun maju tujuan panilitianana nyalira. 
Asalna diadegkeun di Universitas Cambridge, kami mangrupikeun organisasi nirlaba anu dioperasikeun utamina ku jaringan sukarelawan élmuwan di paguron luhur di dunya. Kami sumanget ngeunaan pemberdayaan ilmiah sareng inovasi. | trendinafrica.org